Să vorbesc şi despre mine, nuo?

p11-30-06_21141.jpg„Anddij” este clar o abreviere a numelui meu, lucru uşor de sesizat de cei care mă cunosc. Cei care nu mă ştiu însă, le spun că e de la Andrei Jitareanu (şi nu cu „â” cum mulţi îl scriu…dar îi inteleg, e de la prea multa „ângheţată” pe care o manâncă).Deşi îmi place să scriu subiectiv, când vine vorba de mine începe brusc să-mi displacă lucrul acesta. În continuare o să încerc să înşirui câteva lucruri legate de mine.

Sunt major din august, anul acesta (2007), locuiesc în Dorohoi (din câte ştiu eu, mai figurează pe câteva hărţi mai detaliate ale României), şi frecventez cursurile de zi la profilul matematică-informatică. Destul cu detaliile „brute”. Apelez acum la prieteni să îmi termine portretul moral încă neînceput, pentru că aşa cum am mai zis, risc să devin prea subiectiv.

Acum urmează detaliile:

-nu dau detalii decât atunci când consider eu că trebuie.

-sunt (prea) deschis;

-am fost binecuvântat cu prieteni minunaţi;

-îmi plac sarmalele (pff!);

-mâine am teză la română;

-trebuie să mă decid asupra unei facultăţi pe care să o urmez;

-deschis la orice fel de sugestie şi remarcă;

…şi încă urmează…

semntura.jpg

11 gânduri despre &8222;Să vorbesc şi despre mine, nuo?&8221;

 1. Andrei e si putin modest, dar las’ k zic eo cateva cuvinte despre el :D. Eo il cunosc din vacanta de vara 2007 si s-a dovedit a fi un PRIETEN DE NADEJDE! (f greu de gasit asa ceva, stiti cu totii) m-a ajutat in nenumarate situatii indreptandu-mi prvirea spre Tatal nostru,la care toate lucrurile sunt cu putinta!si asta face un prieten si un frate adevarat! sunt recunoscatoare Tatalui pt el! God bless you, dear bro’ >:D<

 2. :) ce zice andrei despre el?:D k ii plac sarmalele,k a2-a zi are teza…lucruri banale;insa el stie k a fost binecuvantat cu priteni,ceea ce este foarte adevarat:)

 3. Acum voi incerca sa continui lista cu lucruri despre el:e blond:)),inteligent:),este un prieten adevarat pt mine si,ori de cate ori ii cer un sfat sau o parere,este intotdeauna disponibil pt a-mi oferi ajutor(ce lucru frumos),si asta nu numai in cazul meu…asa este cu toti pritenii lui(sau,cel putin,asa am observat eu),e credincios, devotat…nah…are multe calitati:)

 4. mai baiete,ma surprinzi ce frumos scrii:D
  si ce pot sa zic k esti o persoana foarte de treaba, si nu zica sta numa k sa umplu paginile, o spun cu sinceritate..intr-un cuvant o pers in care poti sa ai incredre:)

 5. teza ca teza,trece;sa nu te pliciteseti poti alege o facultate interesanta,ingineria aerospatiala, esti la un liceu de mate info(draguta ora de info ai avut,la mine e si mai si,thriller)

 6. Zu cam tarziu da never is to late…Deci eu..Ale persoana total nonsubiectiva cand vine vb d Zu al meu:)) declar dechis pe propria raspundere ca ii unu dintre the best peoples I ever met si slava cerului am intalnit cu turmele…Sa revein la Zu…cuvantul cheie ..special person…for me ..si pentru toti cei care il cunosc… sensibil, prieten devotat si …si de toate..Zu take care si nu uita …Won’t let go!!!

 7. da, won’t let go! anyway, merci fain de aprecieri…ti se potrivesc si tie la fel de bine:)

 8. de fapt nu doar just…că-i a big one :P
  bună treabă ai făcut pe blog şi sunt încredinţată că nu te opreşti aici..e doar începutul,cum şi tu ai spus :D
  sunt binecuvântată să te am ca frate, ca prieten…şi uneori consilier, dar asta nu se pune :D
  Nu da drumul la mână..El te ţine
  >:D< de la Bia

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.