Întrebare(1):

Sa incep sa vorbesc despre perfectiune. Ceea ce vei citi in continuare va fi si un mic test psihologic pentru tine. Gandeste-te la notiunea de „perfectiune”. Stii ce este aceea, perfectiune? Poate ca iti poti imagina sau poti avea o perceptie despre ceea ce inseamna perfectiunea. Si totodata stiu si eu si tu ca nu exisa lucruri perfecte in lumea aceasta. Singurul care este perfect si desavarsit este Dumnezeu.Si acum vine si intrebarea mea:

„Din moment ce omul nu a vazut sau nu a creat ceva perfect, de unde vine conceptia aceasta de <<perfectiune>>? Nu ai vazut, auzit, creat, atins un lucru perfect. De unde stie omul ce inseamna perfectiunea?”

Si raspunsul meu: Simplu. Omul a dobandit aceasta posibilitatea de a percepe perfectiunea doar din faptul Dumnezeu i-a insuflat aceasta intelepciune. Prezenta Lui este peste tot! Simplu Lui prezenta in lumea aceasta face ca toata fiinta sa aiba treaza in ea o constiinte ce zice: „Trebuie sa exista perfectiune divina, trebuie sa existe Dumenezeu!”

Acum raspunde si tu la intrebare…

2 gânduri despre „Întrebare(1):

  1. Perfectiunea clar este o notiune inascuta, cum ziceai si u nimeni nu a atins-o vreodata si mai ales chiar daca a atins-o nu si-a dat seama pentru ca a crezut ca-i prea simplu si se astepta la mai mult…vreau sa zic ca depinde mult de atitudine si de modul in care vezi lucrurile caci perfectiunea vazuta printr-o pereche de ochi binevoitori poate aparea oriunde…daca il ai pe El in inima orice lucru ti se va parea perfect caci a fost creat de stim noi cine;)

  2. omul nu e perfect..doar perfectibil :D
    cred că noţiunea asta a apărut atunci când oamenii fără scop s-au gândit să-şi făurească unul :D
    nu-i rău,doar că poate atrage consecinţe dramatice în momentul în care devine punctul de greutate al vieţii :)

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s