Uită-te la pagini!

Nu-i asa ca de prea multe ori cumparam un produs doar pentru ca are ambalajul frumos si atractiv? Nu este asa ca de cele mai multe ori punem eticheta pe un om doar dupa felul cum arata? Se spune ca o carte nu se judeca dupa coperta… trebuie sa ii citesti paginile! Ce da frumusete unui om este interiorul sau. Cand am vazut odata pe cineva, ma gandeam: „Wow, ce om trebuie sa fie si ăsta!” Si cand a dat drumul la gura, mi s-a intors stomacul pe dos. Acum un mic mare adevar:

„Se stie ca viteza luminii este mult mai mare decat cea a sunetului. De aceea, oamenii par luminosi, pana ii auzi vorbind!”

Urmatorul clip ar trebui sa iti dea de gandit in ce priveste a-i judeca pe oameni, oricum. Priveste gestica fetei arbitrilor si publicului inainte apoi priveste ce se intampla dupa. O sa ramai impresionat, te asigur!

De astazi inainte, uita-te la pagini!

7 gânduri despre „Uită-te la pagini!

  1. am vazut clipul asta de foarte multe ori…si mereu ma face sa plang..e asa gresit sa judecam oamenii dupa aparente, sa ii etichetam…si e mai grav k se intampla sa facem asta de foarte multe ori..si uneori chiar fara sa ne dam seama:(

  2. e omenesc s gresim, sa judecam oamenii dupa aparente…insa greselile sunt date pt a fii corectate , pt a se invata din ele, shi nicidecum pt a fii repetate..
    imi place mult un citat ” numai faptele fac sa cunoastem ceea ce suntem”… din cand in cand ma mai gandesc la asta inainte s pun eicheta :)

  3. Emotionant! Societatea a inventat si rafinat un instrument de persuasiune care se pare ca are valentele unui drog: publicitatea. Adeseori prezentarea unui produs ii aduce plus valoare doar experimantarea pe piata da rexultatul mixului prezentare_calitate si in plus avem si prejudecati. Dezvoltarea tehnologica face ca acelasi excelent costum sa poata fi imbracat de caractere diferite. Probabil ca cel mai subtil sfat este sa avem rabdare „sa vedem paginile”. Felicitari pentru abodare!

  4. Multumesc, domnule Stoian! O obiectie competenta asupra articolului acesta ce se pare ca a adus o gura de aer proaspat in blogul meu, doar prin simplul fapt ca am reusit sa gasesc inca o persoana a caror principii si incredintari sunt dublate de o viziune corecta asupra realitatii.

  5. chiar nu mă aşteptam să plâng :D
    şi nu doar din cauza video-ului :) no more comments..facă Domnul să citim cartea, nu coperţile :D

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s