Întrebare(3)

Si ca sa continuu seria intrebarilor ce exercita presiune asupra creierului tot mai mult folosit de mine, in ultimul timp (minune), cu ocazia apropierii maiestosului si impetuosului BAC (şpagalaureat, pentru necunoscatori), nu pot sa decat sa plasez intrebarea:

Stateam si ma gandeam: „Din moment ce cantitatea de inteligenta din Univers este constanta (legile termodinamicii, fizica cuantica, Einstein, bla bla blah-uri) si populatia este in continua crestere, sa fie oare aceasta explicatia pentru faptul ca asistam la o „idiotizare” in masa a semenilor nostri?”

Ma refer la faptul ca lumea chiar a luat-o pe dupa visini, razna, tot mai mult se promoveaza prostia (si chiar e bine platita uneori, in cazul politistilor, ca deh, prostia se plateste, de aia au ei salariile alea :P), are loc o spalare in masa mi-mouse-703866.jpga creierelor, chestii (negative) ce duc la obsesie chiar. Nu pot gasi un exemplu mai elocvent decat un filmulet postat de un prieten de al meu pe blogul sau. Daca esti interesat, uita-te aici la un om obsedat, amuza-te, apoi plangi!

Esti de aceesi parere? Poti raspunde la intrebarea mea? O sa incerci macar un raspuns? Sunt chiar nerabdator sa vad ce ai de zis pe marginea acestei intrebari ridicate de mine.

Haz de necaz (sau nu), cred ca asa stau lucrurile. Nu vreau sa fii de acord cu mine, daca tu vezi altfel lumea. Vreau sa discutam.

„Doua lucruri sunt infinite in lumea acesta: Universul si prostia omeneasca. De primul nu sunt inca sigur.” (A.Einstein)

Inteligeste-ti ziua! :)

2 gânduri despre „Întrebare(3)

  1. Pe vremea cân am dat eu bacu, odraslele aveau pe frunte etichetă de inteligenți și profesorii de corecți. La o privire ceva mai atentă, puteai să citești prostia de pe mutrele primilor și ipocrizia celor din urmă. Pe fundal, bani murdari, soioși căzând din mâinile părinților darnici.

  2. Cat adevar Doamne,,,bine ca macar suntem democrati si vorba aceea…ne exprimam liber ca de altfel era, de mult inchisi cu totii….cik jignim sitemul.Da de unde?ca asta-i adevarul, pe asta se mizeaza…pe bani murdari platiti cu sudoarea fruntii de catre niste parinti care nu au nici o vina ca invataceii lor nu au intels cum sta treaba in societate…so Zu you are right!!!

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s