Întrebare(4)

Intrebarea mea ce poarta numarul 4 nu are defel caracter moralizator sau stiu eu, „pompos” cum probabil au parut cele precedente. Si ce e putin altfel la ea este ca raspunsul este probabil unul singur si acesta va fi dat de mine. Fara doar si poate:

„Ce face un blogger cand nu mai are idei, inspiratie sau cand considera ca a epuizat subiectele?”

Raspuns: Scrie articolul „Intrebare(4)” sau recisteste „Cum e cu inspiratia”, ca tot el l-a plasmuit. Buna idee mi-am dat!

Cee… ! Numai pentru voi sa scriu?! :D Ia scrieti si voi pentru mine! Cum? Pai pune mana pe tastatura si scrie la comentarii un titlu de articol despre care ai vrea sa citesti pe viitor. Nu neaparat la mine, pentru ca probabil nu te vei mai intoarce sa citesti… sau poate o vei face!

Crezi ca ma poti ajuta? Consider ca articolul acesta ar putea face parte cu usurinta din categoria: „Ajutandu-ma pe mine, te ajuti pe tine!”(ioii, cata inspiratie!:D…si ma plangeam ca nu am asa ceva), dar cum asa ceva nu exista (inca), ma poti ajuta doar pe mine :) (ghinion). Asa… ia mana dreapta usor de pe mouse si du-o pe tastatura…acum, scrie!

P.S. Provocarea lansata se lasa cu premii valoroase sentimental !!

4 gânduri despre „Întrebare(4)

 1. Nice:) .. Incearca sa scrii despre „ce apreciez eu(in postura de baiat) la o fata si viceversa” . Sunt sigur ca acesta ar putea fi chiar un subiect de dezbatere . Sper c’am fost de’ajutor ..:D

 2. Alors Zu…pritenii la nevoie se cunosc:))deci..sa vedem cateva subiecte care ar continua seria articolelor tale cool:
  1.Ipocrizia unora ne doboara sau ne afce mai puternici?
  2.Suferinta te inobileaza?Esye un pas psre mantuire?
  3.Dumnezeu ii incearca pe cei pe acre ii iubeste?
  4.Sunt materialisti din nastere sau dobandim acesta „calitate?

 3. Bug, buna ideea ta, desi am impresia ca daca as posta asa ceva, as parea cam ipocrit, pe bune….oricum, sunt chestii care plac oricariu baiat la o fata…si chestii personale, de finete.

  Ale, as putea sa raspund direct aici la 2 intrebari, desi se pot dezvolta foarte bine. Intrebarea 3 are un raspuns: DA! foarte categoric! Incercarea te cizeleaza si te formeaza asa cum doreste EL. Suferinta…da, te poate inobila, dar nu este sigurul lucru neaparat necesat pt a te inobila. Si nu, nu este pasul corect spre mantuire. Mantuirea este un proces continuu…si suferinta cu siguranta face parte din viata celui care a facut primul pas spre mantuire. Despre restul, o sa tin cont cu siguranta, si promit ca o sa incerc sa scriu despre ele!

  Multumesc!

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s