10 pentru Dumnezeu!

Sunt cateva lucruri pe care Dumnezeu vrea ca tu sa le intelegi si sa le aplici. Pentru ca am pretentia ca este un blog crestin modern (modestu’ de mine :D) am facut legatura cu „10 zece10.jpgpentru Romania”, singura diferenta este ca acum eu orchestrez ordinea in care se iau premiile! Bineinteles, este doar incercare umila de a gasi 10 chestii pe care Dumnezeu le vrea de la noi.

Deci, intelege ca:

1. Dumnezeu te iubeste! – „[…] pentru ca esti pretuit(ă) si te iubesc, dau oameni pentru tine si popoare pentru viata ta.” Isaia 43:4 – [ce fain!]

2. Omul este pacatos si are nevoie de Dumnezeu! „[…] caci toti au pacatuit” [ce e de facut?]

3. El, Dumnezeu, L-a dat pe Fiul Sau, Isus Hristos, la moarte voită, cu un singur scop: sa iti fie iertat TIE fiecare pacat!

4. Trebuie sa iti recunosti pacatul si sa te pocaiesti pentru pentru el, astfel vei primi iertare! [poti sa faci asta?]

5. Acum esti copilul Lui si trebuie sa porti ca un fiu de Imparat ce esti!

6. Rasplata Lui pentru tine este viata vesnica, o viata unde bucuria va fi eterna alaturi de Domnul tau si alaturi de toti oamenii care au fost gasiti vrednici sa intre in Slava Sa! [nu-i asa ca e pur si simplu minunat?]

6. Calea pe care vei pasi va fi stramta, lipsita de orice comfort, plina de pericole, piedici, greutati si incercari…

dar,

7. Nu te teme! (este scris de 366 de ori in Biblie, destul pentru fiecare zi, chiar daca numeri si anul bisect, nu? :) ) „Daca vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; si raurile nu te vor ineca; daca vei merge prin foc, nu te va arde, si flacara nu te va aprinde.” [se cere doar putina credinta!]

8. Du-te si spune si la altii despre dragostea perfecta pe care Domnul ti-a descoperit-o, si despre salvarea pe care ai primit-o in dar!

9. Iubeste, iarta, ingrijeste, mangaie, ingaduie, pretuieste, primeste, indeamna, intareste, zideste, binecuvinteaza, asteapta, invata, sfatuieste, supune-te, slujeste, poarta sarcinile, marturiseste-ti pacatele, trimite daruri, da intaietate, arata mila, fii bun, vegheaza si joy.jpgsimte impreuna cu altii !

10. Acum (si nu numai) poate ar fi bine sa spui o rugaciune.

Cum poti sa taci si sa ramai indiferent la asa ceva?! Eu nu am avut cum, de aceea am scris articolul, ca sa stii si tu cat de mult esti iubit si ca Cineva te-a creat si te vrea alaturi de El acolo sus!

Nu pot decat sa iti doresc o zi de nota 10! :D

8 gânduri despre „10 pentru Dumnezeu!

 1. andrei,e bine k ne aduci aminte k suntem iubiti de Cineva necontenit,pt totdeauna:).Lucrul asta e cu adevarat minunat,deosebit si are o mare importanta pt oameni:)…frumoase imagini,bine realizat articolul;)

 2. imi place sa incurajez oamenii sa scrie blog-uri:D,asa k scrieti in continuare…nu fiti descurajati:)

 3. Ieremia 45;5
  Adauga alte doua puncte (la titlul articolului”10 pentru Dumnezeu”) – 12 fiind numarul bisericii lui Hristos. Pentru evrei cifrele au o insemnatate deosebita , pentru ei numarul 10 reprezinta identitatea cu propriul „eu” national.Evreii sunt sub lege, crestinii sunt sub har, vorbind despre numarul 10, vorbim despre lege, vorbind despre numarul 12 vorbim despre biserica lui Hristos; vorbind despre numarul 7 amintim de perfectiunea lui Dumnezeu.
  De aceea iti doresc o zi de nota 7, si un articol de nota 12!!!(si asta este un punct de vedere)

 4. Desigur, multumesc mult pentru interventia dv! E bine de stiut ce mi-ati spus acolo! Apreciez!
  Ideea de baza era ca in psihologia poporului roman cititor de bloguri (daca e corect cum zic)e mai bine intiparita cifra 10 decat altele, de aceea impactul consider eu, este mult mai mare!
  Bineinteles, daca stam si studiem cifrele pe care le foloseau evreii, descoperim lucruri formidabile!

  Puteti viziona filmul: „Pi” … atinge foarte bine subiectul cifrelor la evrei!

  Si ca sa ma conformez, o zi de nota 7! :)

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s