Paul Washer – un om al lui Dumnezeu

Aveam de gând să scriu despre Paul Washer de foarte mult timp, dar nu am fost chiar atât de „îndemnat” să zic câteva despre el ca acum. Eu nu am mult de zis despre el, decât ceea ce am văzut în mesajele sale: ceva care merge direct la inimă!

Aici am făcut scurtă notă biografică despre el:

Paul David Washer, a devenit creştin atunci când era la facultate, în Texas, apoi a părăsit Statele şi a plecat în Peru ca misionar, unde a slujit peste 8 ani. A fondat HeartCry Missionary Society cu scopul de a ajuta la plantarea de biserici, acolo în Peru. Dumnezeu a lucrat în aşa fel încât HeartCry, unde Paul Washer este supervizor general, susţine acum misiuni de evanghelizare în Europa de Est, America Centrală, Africa, Asia şi Orientul mijlociu, însumând peste 90 de astfel de misiuni în peste 15 ţări.

Şi acum, un colaj de clipuri cu Paul Washer. Dacă nu ai timp să te uiţi la toate, uită-te pe rând, apoi revino, pentru că nimeni nu ar trebui să piardă mesajul lui, care este atât de izbitor.

Proiectul Paul Washer:

Mărturia personală a lui Paul Washer:

Nu îi lipseşte carisma sau o voce din aceea care să impresioneze, şi cu siguranţă nu îi lipseşte Dumnezeu! Te invit astzi să îndrăzneşti mai mult pentru Dumnezeu şi să îţi reevaluezi viaţa ta de până acum! Pune-o în ordinea în care Dumnezeu vrea să fie!

15 gânduri despre &8222;Paul Washer – un om al lui Dumnezeu&8221;

 1. Impresionat … de simplitatea si de disperarea strigatului sau … Nu cred ca este rugaciune mai frumoasa ca aceea care porneste din strigatul inimii… cand te prabusesti inaintea Celui ce este dornic sa te restaureze. Nu cred ca este ceva mai „uman”, mai sincer. Doamne, ai mila de mine, pacatosul!

 2. dap,m-au impresionat clipurile astea, mai ales ultimul, marturia lui.pline de putere.imi place sa ma reintorc aici si sa le reascult :) thanks for sharing

 3. George W.Galis.-Ascultind mesajul lui P.D.Washer
  spun cu toata certitudinea ca Dumnezeu iubeste
  america,si ca Dumnezeu a ridicat pe acest barbat
  al credintei,sint sperante pentru bisericile
  americane,si caci Dumnezeu a inceput sa ridice
  barbati in generatia actuala,care au impact in
  miscarea crestina evanghelica mondiala.Oriunde
  ajunge acest „OM a LUI DUMNEZEU”cu Evanghelia
  se fac treziri spirituale.Sai multumim lui Dum-
  nezeu pentru un „Barbat al Credintei” ca acesta.
  Sa-l purtam in rugaciunile noastre.GWG.

 4. vroia msa intreb daca paul este Advetist de ziua a saptea…. si as vrea si o adresa de mail daca puteti sa imi dati…….va rog……..:D

 5. nu, Paul Washer nu e adventist, din cîte ştiu eu e baptist, calvinist… ceva pe-aici… adresa mea e la pagina de contact

 6. Unii nu mai stiu sa vada in oamenii lui Dumnezeu nici macar oameni. Nu il poti intelege pe paul w. dupa ce ii asculti 3-4 mesaje si nici macar cele 320 de predici care sunt acum.

  Cine a vorbit cu el, il intelege.
  Ma bucur ca Domnul mi-a facut si acest har sa il cunosc fata in fata personal si sa vad un om umil si bland.
  Glorie Domnului pentru zelul si dedicarea lui.

  Pentru unii adevarul este sufocant.
  Pentru ca nu le mai da libertate de „balacarie in mizeriile lumii”.
  http://clujulevanghelic.ro/2009/02/16/paul-washer-si-fundamentalismul-evanghelic-sufocant/#comment-402

  Domnul sa te tina tare langa Inima Lui.

 7. Paul este un fel de apostol al pocainteti pentru sec.21 chiar daca el nu realizeaza.Cred ca daca va continua in cresterea Domnului in felul „har peste har” si „din slava in slava” e posibil sa vedem mult mai mult.
  Pe mine unul predicile video pe care am avut ocazia sa le urmaresc pe net m-au ajutat enorma sa ma vad unde sunt si sa nu mai am iluzii.
  E ciudat ca prin ce a primit esti adus intr-un loc unde esti sigur ca jungi in iad dar in cael loc ai cea mai mare sansa sa il cunosti cu adevarat pe Isus Hristos ca este realmente Domnul si doar al lui este mantuirea omului cazut.
  Cred ca omul nu poate sa ajunga la Adevarul-Hristos decat cand este eliberat de iluzii culturalo-cultice.
  Mare har!Domnul sa-l intareasca pe pastorul Paul Washer.

 8. mulţumiri fie aduse Lui Dumnezeu pentru acest frate. Este omul care, predicând Evanghelia nu caută să gâdile urechile ascultătorilor cu istorisiri după placul lor
  (2 Tim.4:3-4). Acolo unde real lucrează puterea Lui Dumnezeu, (exemp. Paul Washer) diavolul va răcni în gura mare şi nu-i va tăcea gura prin multele critici şi polemici adresate împotriva acestui frate. Sunt convins 100% ca puterea Duhului Sfînt lucreaza prin acest om, care a stat în faţa Sfinţeniei Lui Dumnezeu, şi a realizat că este vierme nu om o mîna de ţărîna care poate fi suflata de rasuflarea Lui Dumnezeu. Criticile, şi polemicile sunt doar o spălarea de creier, prin care diavolul câştigă mai mult teren,,, creşteţi în har fraţilor.

 9. Daca doriti sa ascultati mai multe mesaje de-a lui Paul Washer, o puteti face pe : illbehonest.com, sau SermonAudio.com. Binecuvantari!

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.