Oare nu e destul?

Prin bunătatea Sa, Domnul mi-a arătat încă odată ce înseamnaă dragostea Sa, prin intermediul prietenilor dar şi prin intermediul părtăşiei cu tinerii, pe care am avut-o vineri seară.

Zilele acestea, înainte de Paşti, am înţeles nişte lucruri de care mă mir cât de vitale erau, şi totuşi nu le.am înţeles pe deplin, aşa cum trebuie.

M-a marcat într-un mod mai deosebit o replică: „Isus ar fi venit în lume chiar şi pentru un singur om.” Te îndemn doar să mai citeşti odată replica, şi să te opreşti apoi din citit, de tot, şi să reflecţi puţin asupra ei.

Cine sunt eu, ce am făcut eu ca să merit ceva, să merit ca să Isus, Fiul lui Dumnezeu, Hristosul, Mesia, să ia chip de om şi să coboare din slava cerului jos pe pământ, ca să fie batjocorit, chinuit, bătut, biciuit… apoi pus pe o cruce înfipt în cuie…apoi străpuns în coastă? … şi toată suferinţa a fost pentru mine! Oare de câtă dragoste a fost nevoie pentru a face aşa ceva? Cu siguranţă, o dragoste pe care numai Dumnezeul nostru o putea arăta!

Gândeşte-te doar că eşti creştin, probabil, şi că ţi se cere să iubeşti la fel de mult şi tu, la fel cum ţi-a fost arătat de Isus. Gândeşte-te că după ce ai fost bătaia de joc a tuturor şi ai îndurat ultimele umilinţe, apoi ai fi bătut până aproape de moarte, apoi pus pe o cruce, în tot timpul acesta tu trebuie să îi iubeşti pe cei care ţi-au făcut asta! … şi chiar să te rogi pentru iertarea lor!!! Te crezi în stare? Oare eu… pot?!

Câtă dragoste! Şi toată este pentru mine!
Nu pot decât să îi mulţumesc pe vecie pentru acest lucru, că eu acel Baraba, a trebuit să fiu dat la moarte, dar totuşi dreptatea divină a ales ca El, Fiul singurul Dumnezeu adevărat, să facă schimb de loc mine, şi să moară în locul meu!

Am învăţat că viaţa mea ar trebui să arate deosebit! Cum? Trăind o viaţă în care să îi dau slavă Lui pentru această dragoste mare, perfectă şi infinită a Lui… şi iubind… ca El! Doamne, învaţă-mă să iubesc ca tine!

Sunt fericit pe deplin, pentru că El astăzi a înviat şi m-a adus la viaţă şi pe mine, m-a prins cu mâna Lui străpunsă de cuie şi m-a ridicat din păcat la lumină slavei Sale! Cum să nu îi mulţumesc?

Oare nu e destul?… m-a mântuit… m-a mântuit !!

6 gânduri despre &8222;Oare nu e destul?&8221;

 1. Cum a putut DUMNEZEUL CERURILOR SI AL PAMANTULUI, CREATORUL UNIVERSULUI, sa ma iubeasca atata?? sa indure atata batjocura si chin pentru ca eu sa fiu eliberata? si mai ales..cum pot eu acum sa ma intorc la ce am lasat in urma, sa uit ca sunt fiica de Dumnezeu rascumparata prin CEL MAI SCUMP PRET de sange, si sa ma mai intorc in noroi?! Atata dragoste si rabdare a avut si are Dumenzeu cu mine, intrece orice imaginatie…Tu Te’ai plecat spre mine, Isuse…meritam oare?? Te’ai plecat pana la mine Doamne…NU E PREA MULT?
  El s’a facut asemenea cu pacatul meu ca eu sa ma pot face asemenea cu NEPRIHANIREA Lui. Cum sa nu te cucereasca atata jertfa? Te iubesc Doamne!

 2. Coplestit de atata dragoste, incerc sa o inteleg… si de ce incerc sa fac acest lucru, parca inteleg tot mai putin. E ca si cum ai vrea sa aduci intr-un pahar oceanul – sa il arati atcuiva. INFINT. NECUPRINS . DUMNEZEIESC . FANTASTIC. Mai mare decat aceasta dragoste nu exista. Gramatica se afla in imposibilitate de a gasi un astfel de adverb. Nici nu poate fi vorba de comparatie. O dragoste nelimitata, inimaginabila pentru papusile de carpa ale universului. Atat de iubite de Creator. NU EXISTA DRAGOSTE MAI MARE …

 3. am accesat de mai multe ori pagina asta…si de fiecare data titlul nu doar ca m-a „izbit”…dar in mintea mea nu apareau decat versurile unei melodii~ ceva obisnuit,de altfel la mine;))~…sunau asa..”Sunt iertat caci ai fost parasit..Sunt acceptat,ai fost condamnat..Si viata am acum,caci Duhul Tau e-n mine…Caci ai murit si-ai inviat…Ce dragoste de Dumnezeu..sa moara un Rege in locul meu…Ce dragoste,uimit privesc..cu bucurie Te slavesc,cu tot ce am Te preamaresc…”
  si acu’ puteti canta cu mine;))

  How great is our God…:X:X

 4. Eu, intr-un exces de autoanaliza in urma refelctarii asupra articolului tau, recunosc ca nu pot face asta, nu-i pot iubi pe cei care m-au ranit:(, dar stiu ca intr-o zi totul va fi doar praf si mai mult decat sa iert voi uita definitiv:)

 5. Cine ţi-a greşit ţie, nu ţi-a geşit mai mult decât ai greşit tu, Lui! Te asigur…

  Nu vei putea uita până nu vei ierta!

  „Eu nu-ţi zic până la şapte ori, ci până la şaptezeci de ori câte şapte […] să ierţi.” – Isus Hristos

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.