Pilotul Anticristului

Nu am scris de ceva timp pentru că tocmai timpul este acela care mi-a lipsit, şi nu am reuşit sa stabilesc clar ce e important şi ce e urgent când a venit vorba despre blog. Un lucru e clar: lucrurile urgente te fac să rămâi fară timp…prea mult.

Am dorit să scriu acest articol împins de dorinţa de a împărtăşi un gând pe care eu l-am considerat ca cel mai frumos de săptămâna aceasta pe care l-am primit. Un prieten foarte bun este „vinovatul”, de aceea doresc să îi mulţumesc încă odată.

Trăim vremurile din urmă. Asta e clar. Ştii şi tu asta, cu siguranţă nu ţi-am zis ceva nou, dar măcar ţi-am amintit. Vreau să îţi zic că aceste vremuri nu sunt vremuri obişnuite. Ce mi-a zis prietenul meu este faptul că pentru aceste vremuri se cer şi oameni, creştini, neobişnuiţi, care să facă lucruri neobişnuite.

Gândeşte-te puţin că poate şi tu eşti chemat la lucruri neobişnuite. Neobişnuit înseamnă ieşit din cotidian, din normalitate, care este diferit, schimbat. Oare nu poate fi această frază o parte din definiţia unui creştin autentic? Oare nu la asta am fost chemaţi? Trebuie să ne purtăm întocmai neobişnuit, altfel faţă de cei din jur. Cineva zicea: „Am lucrat cu omul acesta 4 ani, zi de zi, şi abia acum am aflat că este pocăit.” Trist.

Poate că se vede în viaţa ta că eşti schimbat, altfel, neobişnuit, prin lucrurile pe care nu le faci, cum ar fi mersul la petreceri, fumatul, alcoolul, vorbirea urâtă… şi alte lucruri… dar oare este de ajuns să nu le faci?

Hmm, ma gândeam că atunci când eşti neobişnuit te remarci prin ceea ce faci! Da! ce faci tu de fapt pentru a fi neobişnuit? Cum te lupţi tu cu vremurile acestea neobişnuite? În filmul „Left Behind”, atunci când Ray nu a vrut să fie pilotul lui Nicolai Carpathia (care în cele din urmă se dovedeşte a fi Anticristul), pastorul bisericii îi spune ca ei trăiesc vremuri neobişnuite care cer cer să se facă lucruri neobişnuite. Da. Pilotul Anticristului!

Cel ce va birui va moşteni ceea ce Dumnezeu a pregătit pentru El de 2000 de ani încoace. Dacă a creat atâta minunăţie, lumea acesta, în doar 7 zile, poţi oare să îţi imaginezi ce frumuseţe a creat în atâţia ani de cand stă şi ne pregăteşte un loc?! Şi totul este pentru tine, cel care se lupta acum, cel care vrea şi este Pilotul Anticristului.

Da! În prima linie suntem chemţi să fim şi să luptăm! Chiar acolo, între cei nelegiuiţi, poate chiar lângă acel om care se va dovedi în în cele din urmă să fie Anticristul!

Nu poţi lua nimic cu tine acolo sus, în ceruri, dar poţi trimite înainte. Ce-ar fi să începi să începi să trimiţi înainte… chiar acum?

Nu uita că astfel de vremuri neobişnuite cer nişte fapte neobişnuite, care nu pot fi făcute decât de oameni neobişnuiţi!

Articolul meu s-a fi intitulat „Neobişnuiţii” iniţial, dar mă gândeam că a fi Pilotul Anticristului, implică un „Neobişnuit”.

Eşti gata să devii Pilotul Anticristului? Nu uita că tot timpul Îl vei avea pe aripă pe însuşi Dumnezeul Tău!!

6 gânduri despre &8222;Pilotul Anticristului&8221;

 1. am gasit melodia\:d/..m’am gandit la ea ca la o completare a articolului tau..suntem neobisnuiti,apartinem altei lumi..si totusi nu facem nimic „neobisnuit”…sper sa fie o cercetare pentru noi toti…
  sper ca nu te superi ca voi posta versurile…:D

  It’s crowded in worship today
  As she slips in
  Trying to fade into the faces
  The girls’ teasing laughter is carrying farther than they know
  Farther than they know

  CHORUS
  But if we are the Body
  Why aren’t His arms reaching
  Why aren’t His hands healing
  Why aren’t His words teaching
  And if we are the Body
  Why aren’t His feet going
  Why is His love not showing them there is a way
  There is a way

  A traveler is far away from home
  He sheds his coat
  And quietly sinks into the back row
  The weight of their judgmental glances tells him that his chances
  Are better out on the road

  CHORUS
  But if we are the Body
  Why aren’t His arms reaching
  Why aren’t His hands healing
  Why aren’t His words teaching
  And if we are the Body
  Why aren’t His feet going
  Why is His love not showing them there is a way

  Jesus paid much too high a price
  For us to pick and choose who should come
  And we are the Body of Christ

  Chorus (2x)
  If we are the body
  Why aren’t His arms reaching
  Why aren’t His hands healing
  Why aren’t His words teaching
  And if we are the body
  Why aren’t His feet going
  Why is His love not showing them there is a way

  Jesus is the way

 2. multumesc lui God ptr articolul asta..si tie…stiu ca e putin zis..dar ptr mine e ca si cum toti oamenii care traiesc acum pe pamant miar fi spus sa lupt..sa lupt pentru cer..multumesc……

 3. Andrei,

  Felicitari. Articolul este frumos si ma bucur de faptul ca exista prospetime in relatia ta cu Domnul.

  Am vizionat filmul cu toata familia, si baietii mei l-au revazut de vreo doua ori. Este partea I si partea II. Atunci cand am ocazia, il dau in biserici pe ecran mare. Are un mesaj deosebit pentru crestinii de astazi.

  Sa fii binecuvantat!

  Marius Motora

 4. Amin!

  Mulţumesc mult, domnule Marius pentru încurajări!

  Este şi partea a III-a… nu degeaba se zice că este „trilogie” :) L-am văzut pe toate şi într-adevăr sunt „punătoare pe gânduri”.

 5. Si ai dreptate cand spui ca in ziua de azi tocmai neobisnuitul de alta data a devenit obisnuit. Suna obisnuit sa-i dai in cap vecinului pentru pamantul din spatele casei, pare obisnuit sa-ti lasi copii sa moara de foame, este obisnuit sa te rogi Lui doar atunci cand ai disperata nevoie si sa uiti macar sa-i multumesti imediat dupa ce obtii cea ce vrei, astazi este obisnuit sa stai indiferent si nepasator pe cealalta aripa…caci, cum spunei si u…traim vremuri de pe urma

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.