Un Dumnezeu ocupat (cu tine)

Imaginează-ţi:

El acum sta acolo sus şi are grijă de toţi dar… imaginează-ţi puţin următoarele: gândeşte-te că în acelaşi moment sunt milioane de oameni care strigă la El în rugăciune, alte milioane se gândesc şi meditează la El. Acum El zâmbeşte poate pentru că vede un om care şi-a încredinţat viaţa în mâna Lui şi face voia Sa, dar în acelaşi timp, la depărtare de mii de kilometri inima Sa este mâhnită pentru ca eu nu am făcut voia Sa. El este în mijlocul unei întruniri de tineri, dar în acelaşi timp stă în celulă cu un alt fiu al Său, prigonit din cauza Sa. Acum El mă îmbărbătează, dar în acelaşi timp trece pe prietenul meu printr-o grea încercare. El dă necaz unui om chiar acum, dar face o veselie de nedescris în viaţa altui credincios. Tot în această secundă porunceşte soarelui să se ascundă într-un loc, şi să se arate în alt loc, în timp ce acele 1209840912354093485 stele create de El nu mişcă nici măcar 1 milimetru fără să aştepte porunca Lui, în timp ce alte milioane de inimi aşteaptă confirmarea de a mai bate o dată.

Ăsta da program încărcat! Şi ia ghici? De fapt, Domnul Dumnezeul nostru, al meu şi al tău, are timp suficient şi pentru ca să te asculte şi pe tine. Vezi cât e de ocupat şi totuşi are timp de tine. De fapt, şi-a făcut timp ca să îţi creeze ţie timp ca să stai cu El! Hmm, simţi ca El ţi-a creat un timp în care El vrea să stea de vorbă cu tine? Acum, chiar crezi tu că eşti destul de ocupat?

Deşi trebuie să poruncească acum, pe nume, fiecărei dintre cele 1209840912354093485 stele, El şi-a făcut timp să te asculte şi pe tine… dar tu ţi-ai făcut timp să Îl asculţi pe El?

4 gânduri despre &8222;Un Dumnezeu ocupat (cu tine)&8221;

  1. Frumos articolul.
    Domnul sa-ti dea prospetime in tot ceea ce faci. Si poate s-o faca, chiar daca are atat de mult de lucru. Glorie Lui!

    Marius

  2. Zic „amin!”, din nou.

    Chiar am nevoie de prospeţime, mai ales că acum BAC-ul se apropie incredibil de repede şi timpul meu devine din ce în ce mai inexistent.

  3. Superb Zu, impresionant ca de obicei, o lectura usoara dar plina de invataminte si stii doar esentele tari se tin i sticlute mici, mereu reusesti sa spui prin putin atat de mult:)

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.