Când literele explodează (2 august)

Păşesc astăzi într-un nou an al vieţii mele. Curând o să dau cu capul cu viaţa de student. Cum se zice, voi da cu capul de viaţă, cel mai posibil de partea ei mai dură. Sper să nu mi-l sparg.

O zi atât de binecuvântată şi de specială, încât orice descriere ar fi de prisos.

Îndrăznesc să zic că astăzi am primit cate o bucată dintre cele 2 părţi ale lui Dumnezeu, puse în om: puterea unui bărbat adevărat şi frumuseţea flagrantă, orbitoare a unei femei adevărate. Ca să nu înţelegi greşit, am primit în dar o carte despre luptători, despre intenţiile lui Dumnezeu pentru fiecare bărbat şi un tablou superb de frumos, desenat cu dragoste, pentru mine.

Mulţumesc Dumnezeului meu pentru dragostea Sa pe care mi-o poartă, pentru că mă iubeşte mai mult decât aş putea eu însumi să mă iubesc… şi mulţumesc prietenilor mei pentru că există în viaţa mea şi mi-o fac, dacă nu mai uşoară, cel puţin mai uşor de suportat şi îndurat.

Se pare că Dumnezeu mi-a dat tot ceea ce am nevoie pentru a nu-mi sparge capul. Cu siguranţă avem un Domn incredibil… simt că îmi explodează literele când scriu despre El. E incredibil… atât pot să zic. Apoi mă prăbuşesc în faţa sfinţeniei Lui.

Simt tot mai mult mâna Lui cum lucrează în viaţa mea. Mă face ceea ce TREBUIE să fiu! Ce trebuie să fiu? Pe pământ, un bărbat adevărat în armata Lui, iar în Cer un închinător veşnic, un caracter ceresc, pornit pe pământ, şi continuat în Cer.

Da, literele explodează astăzi. El poate să facă asta. Poate deja facut-o pentru mine, pentru că eu cred că nici nu sunt vrednic să-I pronunţ Numele… mă uimesc de faptul că atunci când scrii „Dumnezeu” literele stau la locul lor. Cel puţin, astăzi au explodat pentru mine, un alt fel de cadou de la El pentru mine, pe lângă un alt an de viaţă pe care mi l-a dăruit pentru a-L întelege mai mult şi a-L adora şi iubi cu mai multă transpiraţie şi mai multe lacrimi.

7 gânduri despre „Când literele explodează (2 august)

 1. Dumnezeu sa-ti binecuvinteze traspiratia si lacrimile…pasiunea..dragostea..toata fiinta ta minunata care Il adora..

 2. Literele explodeaza pentru El..la fel si gandurile si ideile…
  Chiar vocea…
  Fii binecuvantat,anddij :)

 3. Binecuvantare…
  Binecuvantare???
  Binecuvantare!!!
  Sunt cuvinte mari, dar cat se poate de adevarate cu privire la tine. Daca nu ti-as spune asta, ar fi pacat … ca ai trai cu o alta impresie despre tine. ESTI O BINECUVANTARE. Pentru mine. Pentru tineri. Pentru cei care intra pe blogul tau. Pentru cei care traiesc in jurul tau. Chiar daca nu ti-o spun. Si nu vreau sa te indoiesti de asta. Stiu ca adevaratii oameni mari sunt modesti. Asa ca nu ma astept sa fii de acord cu mine din prima. :)
  „Doamne, multumesc pentru Andrei! „

 4. Imi place ca despre orice latura vorbesti, nu uiti sa mentionezi:”aici asa, in Cer asa…” :)
  Traiesti cu perspectiva Cerului, il simti aproape, si-l vei avea intr-o zi, pe Printul fara de care Cerul ar fi doar un alt loc.
  Simte in continuare apasarea literelor si exploziile facute de ele.

 5. Mulţumesc mult pentru toate aprecierile aduse, cataline! Şi tu eşti o binecuvântare pusă să conducă în tineretul nostru!

  agape_girl, îţi mulţumesc şi ţie pentru că mi-ai arătat că se vede ceea ce trăiesc eu, şi încă odată mi se confirmă că trăiesc un adevăr, iar nu o înşelătorie! Fii binecuvântată! O să încerc să le simt în continuare…

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s