Meditație asupra rugăciunii

Rugăciunile noastre au atât de puțin efect, sau nu au efect deloc, doar din cauză că atunci când ne rugăm nu așteptăm nimic de la cererea noastră.

De fapt, credința ne este atât de mică, încât nici când mulțumim pentru ceva (dacă mai apucăm și nu intrăm direct în cereri pentru problemele noastre) nici atunci măcar nu ne vine a crede că mulțumim. Cu alte cuvinte, nici când mulțumim nu credem ce zicem.

Tu când te rogi, nici nu ai idee cui te adresezi, nu-i așa? Pentru că dacă ai avea idee, altul ar fi rezultatul rugăciunii tale, și a mele…

Ok. Temă: socotește câte minute dintre cele 1440 dintr-o zi le petreci în rugăciune, de vorbă cu Cel care îți poartă de grijă și ți-a dat viață?

2 gânduri despre &8222;Meditație asupra rugăciunii&8221;

  1. Am citit recent ceva frumuos despre rugaciune; voi reda un fragment dintrun articol intitulat <>: „Poate de numim crestini dar am inventat un dumnezeu care nu corespunde Dumnezeului Sfintei Scripturi, ci propriilor noastre dorinte si inchipuiri. Din acest motiv nu trebuie sa ne mire faptul ca Dumnezeu tace cand ne rugam. Cauza tacerii suntem noi”

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.