Idee pentru duminică

Nu ştiu la cîţi dintre voi le place să mediteze seara, după ce se bagă sub plapumă. Dacă îţi place să faci asta ai nimerit articolul perfect pentru tine.

Aseară am zis „Evrika!” pentru că am descoperit cum să stai mai mult treaz, pentru a avea parte de o meditaţie mai profundă, în caz că te apucă somnul după 4 minute. Uite cum: te duci (ziua, evident, deoarece seara e greu de găsit un non-stop) şi cumperi nişte coca-cola ori pepsi. Ideea e să fie acidulat puternic. Iei o cană sau un pahar, o pui undeva în camera în care urmează să dormi, şi torni cola în ea. O laşi acolo. Fîsîiala pe care o s-o facă acidul, îţi va garanta o noapte lungă de meditaţie şi partăşie cu Domnul dacă vrei să faci asta, şi niciodată nu ţi-a ieşit din cauza somnului care te fura.

Ştii expresia „a te scoate din pepeni”? Ei bine, e echivalentă cu „a te scoate din sticlă”, asta dacă eşti suc coca-cola, deoarece efectul este acelaşi: frustrare generală şi timp de părtăşie… involuntar :) Aseară, am fost scos din sticlă!

O duminică acidulată!

2 gânduri despre &8222;Idee pentru duminică&8221;

  1. pacat…pacat ca la mine nu mai are acelasi efect…acuma ori ca am devenit imun(ceea ce nu e de neglijat:))ori pur si simplu nu is asa de „sesibil”:))…insa mi s-a intamplat odata sa am o extra portie de energie pe la miezul noptii doar din cauza unor bomboane de ciocolata…o fi asta „calcaiul lui Ahile”?:)
    ps.ai grija la reclama:))

  2. nu ai devenit imun.. erai doar obosit :)

    eh, nu cred că se supără de reclamă… în plus, e democraţie, promovez pe cine doresc :D

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.