intervenţie

Chiar dacă am zis că nu voi posta weekend-ul acesta, vreau totuşi să fac o precizare. Am decis ca măcar duminica să mă abţin de la blogging, nu de alta dar e ziua de odihnă, şi pînă şi calul care a tras la căruţă 6 zile vrea ca ziua a şaptea să se odihnească.

E ziua Domnului, să ne odihnim în ea, să ne bucurăm de ea, să avem parte de o zi în care vom medita puţin mai mult la Cine este El, la cît de mult ne, mă iubeşte, să fiu recunoscător încă 10 minute în plus faţă de restul zilelor săptămînii pentru faptul că m-a salvat. Cred că merită mult mai mult de atît, dar măcar să-i acorzi astăzi puţin mai mult timp decît Îi acorzi de obicei, deoarece duminca ar trebui să fie în mod special, o zi la superlativ… din toate privinţile.

E paradoxal şi puţin ironic să scrii într-o zi de duminică, că nu vei mai scrie duminica, dar mi-am permis, deoarece nu este un articol propriu-zis, ci doar o intervenţie, sub formă de precizare.

Pentru ultima dată o să mai pot zice: o duminică mai mult decît binecuvîntată, o duminică la superlativ! Nu uita să te odihneşti.

Un gând despre „intervenţie

  1. acuma realizez de ce ne-a fost dată porunca asta…
    duminica pare cel mai prielnic timp de a reface bilanţul unei săptămâni tumultoase. si evident, apar regrete, frustrări, ba mai mult, îngrijorări pentru săptămâna în curs.
    de ce ni se cere să ne odihnim? pentru că tocmai asta ne lipseşte duminica – odihna în El..şi în cei din jur…

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s