Concurs aniversar: ”La anddij”

drumul-catre-tine-insutiVreau să lansez un concurs, un puzzle, cu ocazia faptului că am intrat în ultima săptămînă care mai trebuie să mai treacă ca să împlinesc 1 an de cînd scriu aici și cu ocazia schimbării înfățișării blogului pe care tocmai îl citești. Este vorba despre un concurs de numărătoare. Nu prea sunt adeptul matematcii, de aceea astăzi vom număra doar cuvinte. Care cuvinte? Cele din headerul (partea de sus, ”frontispiciul”) blogului.

Ce poți să cîștigi? O carte. Te invit să te alături de M. Scott Peck, pe un drum aventuros: ”Drumul către tine însuți” – numele cărții sale.

Ce trebuie să faci?…
… e simplu: să numeri cîte cuvinte sunt în headerul meu în total, apoi să-mi comunici cifra exactă. Cuvinte în limba română, cuvinte care au logică, fără să fie prefixe, sufixe sau știu eu ce altceva. Dacă găsești același cuvînt de 2 ori, îl vei număra doar o singură dată.

*e.g. în înșiruirea ”cașcaval cu caș”… aici ai 7 cuvinte (chiar dacă se repetă ”caș” și ”al”, le vei număra doar o singură dată): ”al”,”ca”, ”cu”, ”caș”, ”caval”, ”val”, și ”cașcaval”;

*A se ține seama de diacritice!

*”anddij” nu va fi numărat ca și cuvînt;

*precizează un lucru util care l-ai învățat pe blog, și ți-a folosit (opțional)

Vreau să precizez că există și cuvinte ascunse pe acolo, dar deja știi prea multe! :)

Concursul va ține pînă pe 7 decembrie, 2008, inclusiv. Pe 8 decembrie veți afla cîștigătorul, alături de soluția completă a puzzle-ului, și toate explicațiile pe care le voi da ca să îmi motivez stabilirea cîștigătorului. În caz că nimeni nu nimerește răspunsul corect, cîștigator va fi acel care va avea cifra cea mai apropiată de cea reală.

Aștept răspunsurile voastre mai jos, la rubrica pentru comentarii.

În caz de egalitate, voi face ca Solomon: ori voi rupe cartea în două sau mai multe bucăți, după caz, ori (cel mai sigur) voi lansa proba de baraj… pe care o veți afla la momentul oportun. E mai palpitant așa. Îmi place.

Ok, participi?

Editare ulterioară: Concursul e închis. Din motive evidente, respectiv nici un partcipant înscris, nu există cîştigători. Mulţumesc pentru participare.

2 gânduri despre „Concurs aniversar: ”La anddij”

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s