Obiectiv 2009

obiectiv2009E greu tare să îţi stabileşti obiective clare şi realistice cît să te ţină un an întreg. Dar totuşi, dacă nu îţi alegi o destinaţie, cum vei ajunge acolo? Cum vei şti încotro să te îndrepţi? Nu cred că eşti dintr-aceia care le place să hoinărească.

Nici eu nu sînt hoinar, sînt doar călător pe-acest pămînt. Călătorul are o destinaţie bine stabilită, ştie unde merge, de unde vine, unde se duce. Te invit să fii un călător împreună cu mine, care ştie ce vrea de la călătoria sa.

Obiective?

 • Să caut mai întîi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Sa, ca să învăţ de la El sfinţenia. – „Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.„, Matei 6-33
 • Să realizez mai mult că despărţit de El nu pot face nimic. – „Cine rămâne în Mine, şi în cine rămân Eu, aduce mult rod; căci despărţiţi de Mine, nu puteţi face nimic.„,Ioan 15-5
 • Mai mult studiu. Acu’ două seri, la revelionul petrecut împreună cu tinerii, după un concurs de cunoştinţe biblice, am realizat cît de puţine cunosc despre/din Biblie. M-a provocat şi instigat la studiu. Este nevoie. Te instig la acelaşi lucru. Cunoaştem atît de puţine despre un Dumnezeu atît de „mult”!
 • Vreau ca să aduc cinste şi să-L onorez pe Dumnezeu, pe Mîntuitorul meu prin viaţa şi trăirea mea, trăind într-o închinare ca mod de viaţă. Acel „rugaţi-vă neîncetat” din 1 Tesaloniceni 5:17 nu e scris degeaba.

Continuu cu motto-ul: „Căci voi cinsti pe cine Mă cinsteşte.” 1 Samuel 2:30 Ceva pe larg despre acest motto, poţi citi aici şi aici.

Cred că e destul pentru anul acesta. Ah, şi sper să îţi fiu de folos aici.

Andrei

____________________________________________________________________________________________

Articole similare

>>Obiectiv 2008

4 gânduri despre &8222;Obiectiv 2009&8221;

 1. ma bucur sa cred ca, crestinii nu sunt ca si aialalti care potrivit unui sondaj numai 10% din obiectivele si proiectele facute in zilele sarbatorilor de an nou reuseac sa la si implineasca.
  nu ca eu sunt mai … ci pentruca stiu ca ff multi crestini din bisericile noastre isi duc la implinire obiectivele. Oricum
  Domnul sa te ajute in noul an sa realizezi ceea ce iti propui.

 2. Doru, mulţumesc de cuvintele frumoase şi de completarea făcută! Sper să fiu printre acei 10%… oricum, chiar dacă 1 din 10 reuşeşte să-şi atingă obiectivele, tot e ceva. E bine să ai obiective. Dacă nu le ai deloc, nu ai ce reuşi.

 3. ‘Planurile omului harnic nu duc decât la belşug, dar cel ce lucrează cu grabă n-ajunge decât la lipsa’. Proverbe 21.5 un an plin de împliniri.

 4. Deci trebuie să fiu harnic şi să nu mă grăbesc! Notat! :) Mulţumesc mult, Anamaria! Şi ţie îţi doresc un an cu împliniri multe, de care să poţi să te bucuri în decembrie anul acesta :)

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.