Mulţi ani în Domnul, tată!

Dragă tată,

Sînt mîndru că am mai ajuns să te văd crescînd încă un an. A fost un în care m-am bucurat atît de mult de tine, şi un an în care am învăţat multe lucruri frumoase de la tine.

Eşti o adevărată binecuvîntare pentru mama, dragostea ta, cît şi pentru noi copiii. Faptul că avem cel mai bun tată din lume ne face să spunem şi la alţii despre tine. Cel puţin eu, Andrei, am ales să spun tuturor celor care intră aici cît de bine mă simt să te am ca tată, cît de mult mă ajuţi, cît de recunoscător îţi sînt.

Am trecut prin multe împreună:  am reuşit să ne dăm seama împreună cum să facem să nu se mai aburească parbrizul, am transpirat împreună cînd eu am urcat la volan şi tu erai în dreapta, am plîns împreună cînd ne uitam la cele 2 radere prinse în aceeaşi zi, am reuşit să umplem împreună magazia cu lemne, am reuşit să ne dăm seama cum să schimbăm plăcuţele de frînă, am avut dezbateri de tot felul, împreună, am reuşit chiar şi să mîncăm peşte împreună… ceea ce e mult.

Muţumesc pentru toate clipele frumoase pe care mi le-ai dăruit, mulţumesc pentru că ai avut răbdare să mă povăţuieşti, mulţumesc pentru că mă susţii financiar la facultate, mulţumesc pentru toate borcanele cu peşte marinat pe care mi le-ai trimis (mai am doar unul neînceput), mulţumesc pentru că îţi găseşti plăcerea în a îmi dărui, în a ne dărui tuturor.

Să ştii că îmi pare rău pentru momentele de neascultare şi îmi place să cred că le-ai şi uitat. Iar în legătura cu o potenţială noră, mai negociem… Ştiu că ai văzut pe factură că vorbesc cam mult cu un număr „misterios”, dar să ştii că poţi sta liniştit.

Al tău fiu care te iubeşte,

Andrei

tati si mami meu

8 gânduri despre „Mulţi ani în Domnul, tată!

 1. acuma, tatăl tău nu numai că este „cel mai bun tată din lume”, probabil e şi „cel mai mîndru tată din lume” :)
  Onorează-l,Andrei…Mulţi ani în Domnul să-I dea El…şi ani frumoşi să-i dăruieşti tu :)
  binecuvîntată să-ţi fie familia, întreagă :)

 2. Un sincer la mulţi ani! Şi Domnul să-i deie tatălui tău multă sănătate şi înţelepciune.

 3. la multi ani cu multa sanatate tatalui tau!Iar pt tine cinste pt cuvintele frumoase care le-ai folosit !Sunt sigura ca este mandru de tine cel putin la fel cum esti tu de el!

 4. e minunat cand poti spune asa lucruri frumoase despre tatal tau…
  asta ma duce cu gandul la..tine..ai avut un exemplu extraordinar..tu cum vei fi la randul tau..ca „tata”?…

 5. am două exemple minunate: primul este Tatăl ceresc, iar al doilea este tatăl de pe pămînt :) cu aşa exemple demne de urmat, nu pot decît să-mi doresc să fiu asemenea lor, nu? mă rog pentru asta…

  bine, dar de unde ştii tu că voi fi tată? :)ehe, mai e ceva pînă acolo… dar dacă mă gîndesc la cum trece de repede viaţa, atunci îmi dau seama că nu mai e mult… so, Andrei, get ready! :)

  mulţumesc, denisia!

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s