Verichip şi numărul/semnul fiarei, 666

Am scris aici despre Verichip şi faptul că a fost comparat cu semnul pe care trebuie să-l primim după venirea Antichristului. Chiar astăzi am primit 2 mesaje cu acest link: verichip.xhost.ro. Este cel după care m-am ghidat cînd am scris primul articol, Numărul fiarei – VeriChip. Evident, timpul a trecut (1 an) de cînd l-am publicat şi acum mi-am dat seama că de fapt toată tevatura cu Verichip este degeaba. Sînt 101% convins că nu Verichip reprezintă numărul fiarei de care în ultimul timp, toată lumea este îngrozită. Să îţi zic şi de de ce.

În primul rînd, VeriChip Corporation este cea care produce aceste chipuri, nu Motorola sau MonDex (care astăzi, la semafor am văzut pe o maşină reclamă cu Mondex – firmă de ciorapi). Apoi, nu se produc 1 miliard pe an, ce se produc doar la cerere. În prezent sînt doar 5000 de chipuri în toată lumea implantate.

 • Ce este VeriChip?

verichip2

Este un chip de dimensiunea unui bob de orez, care este implantat în tricepsul mîinii drepte, ce foloseşte unde radio pentru a oferi informaţii medicale rapide în caz de nevoie sau urgenţă.

 • Ce nu este VeriChip?

VeriChip nu este un dispozitiv de localizare GPS, nu este şi nu poate fi folosit ca dispozitiv de urmărire sau/şi localizare, din simplul motiv că nu are implantat sisteme de rază lungă de acoperire sau wireless, care i-ar „mînca” bateria în cîteva zile. Prin urmare nu poţi fi localizat în nici un fel, dacă ai chipul implantat. Important: VeriChip nu este folosit pentru a cumpăra, ca un card de credit, din cauză că nu este sigur, poate fi uşor clonat de hackeri. 

 • Care este scopul lui VeriChip?

Scopul acestui chip este de a oferi informaţii medicale rapide, de urgenţă medicului, instantaneu cu o simplă scanare a tricepsului unde acesta este implantat. Chipul conţine doar un număr format din 16 cifre, care duce la o bază de date unică a pacientului, unde se găsesc informaţii despre identitatea pacientului, antecedente medicale, observaţii şi contraindicaţii medicale, boli actuale ale pacientului precum şi stadiul în care se afla la ultima analiză. Acest lucru a dus la salvarea a peste 2000 de vieţi, ajunse la secţia de urgenţe. În acest caz acesta mai poartă şi numele de VeriMed.

 • Ce conţine VeriChip?

VeriChip conţine doar doar un număr de 16 cifre, care duce la o bază de date ce conţine identitatea pacientului şi date medicale despre aceste, cum am zis şi cîteva rînduri mai sus. Atît.

 • Poţi fi localizat cu ajutorul VeriChip?

Nu. Nu conţine wireless sau GPS. Contrar a ceea ce se vehiculează (anume că nu se poate extrage din individ fără ca bateria de litiu să împrăştie substanţe nocive ce duc la moartea sa), VeriChip poate fi extras, după dorinţa purtătorului, atunci cînd se solicită acest lucru. Nu există nici un pericol de moarte. S-a cam exagerat aici, din dorinţa de a explica lucruri care nu au nici măcar fundament logic. Orice accesare a datelor de pe VeriChip se face cu parolă şi cu consentul purtătorului, excepţie cazurile extreme (în timpul uraganului Katrina chipurile au fost folosite pentru identificarea victimelor).

Mie nu mi se pare că ar avea vreo legătură cu numărul sau semnul fiarei. Eu aşa cred. Am vrea noi, creştinii să ne fie atît de uşor. Semnul fiarei va fi obligatoriu, pe cînd VeriChip se implantează la cerere. Semnul fiarei va veni după Antichrist, însă deocamdată Antichristul nu e nicăieri.

Şi acum cîte ceva despre numărul 666 şi Antichrist. Am găsit următoarele informaţii în revista Semnele Timpului, număr jubiliar 2008, cît şi în lucrarea „Antihristul” de Florin Lăiu, informaţii pe care am încercat să le contract cît de mult pentru a nu plictisi sau a ocupa loc:

Ultimele zvonuri au fost acelea din 15 august 2008, cînd postul de televiziune CNN mediatizează următoarea rumoare: „Barak Obama: Antichristul ce trebuia să vină.” Există peste 700.000 de siteuri dedicate aceste „revelaţii”. Un „O”, de la Obama, cu coarne…

666-Fobia:

Obama este nu este primul politician încununat cu epitetul ruşinii. Preşedinţii Ronal Reagan şi George W. Bush l-au purtat înainte, ca şi Al Gore. Henry Kissinger, evreu neamţ american, a fost şi el găsit ca Antichrist, printr-o socoteală în baza „6” (astfel, dacă A=6, B=12, C=18 etc., atunci K+I+S+S+I+N+G+E+R= 666). Pe piedistalul infamiei au fost aşezaţi, de-a lungul secolelor: ţarul Petru cel Mare, Napoleon Bonaparte, Rasputin, Hitler, Stalin, Prinţul Charles de Wales, Nelson Mandela, Uniunea Europeană, Sadam Hussein, Osama ben Laden etc. Jurnalul The Epoch Times , de orientare scientologică pretinde că are cea mai bună ofertă: Partidul Comunist Chinez. Cea mai năstruşnică găselniţă este descoperirea că „fiul pierzării” este Internetul! În cabalistică, „www” (World Wide Web) ar da 666. Patronul computerelor, Bill Gates, în codul ASCII dă 666. Iar programele lui, WINDOWS96 şi MSODS 6.21, prin aceleaşi metode, duc tot la 666. 

Nu puţini sînt cei care cu ceva aritmetică şi înverşunare, îşi urmăresc antipatiile, scanînd exclusiv în spectrul 666. Cei obsedaţi de six-six-six au şi fost catelogaţi de nomenclatorul psihiatric cu Hexakosioi-hexekonta-hexa-fobia. (în greacă: „666”).

Un lucru scapă numerologilor. Antichristul şi numărul numelui său sînt scoşi dintr-o naraţiune cu o temă dată. Ei capătă sens numai în cadrul dat. A numi pe orice politician, miliardar sau ticălos drept Antichrist este tot atît de ridicol ca a-ţi numi căţeluşul Hamlet sau Shakespeare.

Chiar dacă Napoleon sau Stalin au făcut blestemăţii, răutatea lor a stat în intrigi şi politici anti-umane, mai puţin într-o lucrarea antichristă. („anti” înseamnă „contra”, Antichrist = împotrivitorul lui Christos – mai îndreptăţiţi erau credincioşii din timpul primei persecuţii imperiale de pe timpul lui Nero, 64-67 d.Hr., să-l numească pe Nero Antichrist decît sîntem noi îndreptăţiţi să vedem în oricine ne pică în mîini, un Antichrist.- Nero Caesar, în grafie ebraică (NRWNQSR = 50+200+6+50+100+60+200), dădea fix 666. Se potrivea socoteala, însă doar pentru vremea aceea.)

Cred că toată această nebunie de a socoti numărul 666 din orice nume, vine din versetul din Apocalipsa 13:18: „Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este: şase sute şaizeci şi şase.” Probabil că am uitat că înţelepciunea cu care trebuie să socotim vine de la Dumnezeu, şi ne va fi dată atunci cînd va veni sorocul ei, stabilit de Dumnezeu, încă de la întemeierea lumii.

A propos de acest subiect, ca ironie a sorţii, în timp ce scriam acest articol mi-a venit următorul mesaj: „În data de miercuri 11.02.2009, între orele 9-11, vom organiza în Bucureşti un miting de protest împotriva aplicării hotărîrii de Guvern nr. 1566/15.12.2008 privind inserarea cipurilor biometrice în paşapoarte (nu vreau sa par prăpăstios, dar chiar numărul Hotărîrii de Guvern îmi dă fiori – 1566 este un număr straniu, căci dacă adunăm primele două cifre din numărul hotărîrii 1+5, atunci avem… hotărîrea 666).”

Aşa, şi? Deşteptule, şi ăi’ doi de 6 de ce nu i-ai adunat? Că dădea 12, cifra Dumnezeirii… Vezi mania şi fobia lui 666? Ne temem, nu? De parcă am putea opri acest lucru. Mă întreb oare ce scrie în hotărîrea de Guvern nr. 1665 sau nr. 6615, sau 6651, sau 6156 etc, dacă ar exista aşa ceva. Cam prea căutăm noduri în papură.

De la VeriChip pîna la numărul fiarei e cale lungă, de la Obama sau orice altă găselniţă năstruşnică la Antichrist (care va veni înainte de se impune luarea numărului fiarei pe frunte sau mînă) este încă mult de aşteptat, de suferit, de iubit. Încă multe lacrimi de vărsat, multe zîmbete de dăruit şi multe rugăciuni de înălţat. Aşa cum zice şi Eclesiastul: „Toate îşi au vremea lor, şi fiecare lucru de sub ceruri îşi are ceasul lui. Naşterea îşi are vremea ei, şi moartea îşi are vremea ei; săditul îşi are vremea lui, şi smulgerea celor sădite îşi are vremea ei. Uciderea îşi are vremea ei, şi tămăduirea îşi are vremea ei; dărâmarea îşi are vremea ei, şi zidirea îşi are vremea ei; plânsul îşi are vremea lui, şi râsul îşi are vremea lui; bocitul îşi are vremea lui, şi jucatul îşi are vremea lui; aruncarea cu pietre îşi are vremea ei, şi strângerea pietrelor îşi are vremea ei; îmbrăţişarea îşi are vremea ei, şi depărtarea de îmbrăţişări îşi are vremea ei; căutarea îşi are vremea ei, şi pierderea îşi are vremea ei; păstrarea îşi are vremea ei, şi lepădarea îşi are vremea ei; ruptul îşi are vremea lui, şi cusutul îşi are vremea lui; tăcerea îşi are vremea ei, şi vorbirea îşi are vremea ei; iubitul îşi are vremea lui, şi urâtul îşi are vremea lui; războiul îşi are vremea lui, şi pacea îşi are vremea ei.” Eclesiastul 3:1-8. La fel, şi semnul fiarei şi Antichristul îşi au vremea lor, doar că nu ne-a fost nouă să ştim cînd şi cum, cu acete lucruri doar Tatăl ceresc le cunoaşte. Ştie El de ce nu ni le descoperă încă.

Poate nu e treaba noastră în ce priveşte escatologia (ştiinţa ce se ocupă cu sfîrşitul istoriei) să ştim mai mult decît ce ne-a fost descoperit în Biblie, însă e treaba noastră să stăm treji şi să veghem ca nu cumva să fim prinşi descoperiţi, goi sau fără să avem untdelemn în candele. E treaba nostră să ne informăm corect şi să stăm alerţi, dar să trecem totul prin prisma Scripturilor, şi să cerem de la El înţelepciune să deosebim falsurile de veridicităţi.

P.S. se poate observa că ora la care am public articolul este 7:06, adică 6 şi 66 de minute, cu alte „cuvinte”: 6:66 :) O fi de rău, o fi de bine?

____________________________________________________________________________________________

Recomandare, a propos de 666, articolul sex sex sex, scris de A.Dama, pe lumea adam(a)ică.

38 de gânduri despre &8222;Verichip şi numărul/semnul fiarei, 666&8221;

 1. Cu alte cuvinte ai fost alarmist acum un an. Cred ca se cuveneau niste scuze. Desi, nu stiu cu ce i-ar mai ajuta pe oamenii pe care i-ai speriat atunci. Sa-ti fie invatatura de minte: trebuie sa fii responsabil atunci cand vorbesti in public. Doar pt ca ai citit niste aberatii pe undeva nu inseamna ca trebuie sa le dai mai departe, pentru ca in felul asta iti strici credibilitatea, cum tocmai ai facut.

 2. Scuze? Pentru ce? Pentru că am fost naiv? şi am „crescut” între timp? Că site-ul verichip corporation s-a completat de atunci şi ne-a pus la dispoziţie informaţii între timp? că nişte oameni au făcut prezentarea aceea de pe verichip.xhost şi eu din naivitate am crezut-o şi acum n-o mai cred? Tu ţi-ai cerut scuze pentru cînd erai mic şi veneai cu hainele murdare de la joacă?

  Iar în legătură cu credibilitatea, merg pe deviza „crede şi cercetează”. Cine nu crede ce am scris, îl pot trimite la surse, să buchisească din engleză sute pagini şi să apoi să ajungă la această concluzie. N-am nevoie să mă crezi tu.

  Nu cred că am speriat pe nimeni. Cei mîntuiţi nu se tem de moarte, cu atît mai puţin de vremurile ce au să vină.

  Îmi pare rău că asta e tot ce ai înţeles tu din articol, şi altceva decît cuvinte de dojeneală nu ai găsit să spui. În plus, îmi dai şi învăţături acum. Află că nu iau lecţii de la anonimi.

  Cine nu vrea să mă credă, n-are decît, să nu mai vină pe aici. Nici pe Domnul Isus nu L-au crezut atîtea miliarde de oameni, deşi nu a făcut nimic demn de neîncredere sau îndoială. Eu să mă aştept să primesc credibilitate?

 3. Hm.. interesant ca toti crestinii se aseamana cu Domnul Isus, mai ales atunci cand sunt „dojeniti” pentru ca merita, desi Domnul Isus nu a aruncat niciodata vorbe in vant, cuvintele Lui erau „Da” si „Amin”. Oricum Andrei, nu incerc sa te descurajez sau sa iti fac critica negativa. Cred ca e foarte bine sa avem si noi „blogosfera crestina”, desi mai e mult pana departe.

  Ce incercam eu sa spun e ca atunci cand te ridici pe piedestalul ala (metaforic in cazul blogului) ca se ne spui ceva, trebuie sa te asiguri de 10 ori ca e adevarat, cu mult mai mult atunci cand Il reprezinti pe Domnul Isus. Iar atunci cand o dai in bara, sa fii barbat si sa iti asumi responsabilitatea.

  Oricum, eu iti urez mult succes cu blogul!

 4. Aş avea multe de zis, însă fie nu interesează pe nimeni, fie o să fiu înţeles ca şi pînă acum, ceea ce nu-mi doresc. În legătură cu blogosfera creştină nu comentez. E bine să existe, într-adevăr, însă cred că am înţeles aluzia ta.

  Spaţiul public e un ring, unde fiecare încearcă să arate cît e el de bun sau de pregătit. Am făcut o groază de greşeli de cînd mă aflu în acest ring, şi încă le fac. Încă nu i-am învăţat paşii. De multe ori îmi cer iertare de la El din cauză că sînt om. Şi acum am făcut-o. Cele mai adînci lovituri le primesc de la Evanghelici… şi cele mai dureroase. O fi bine, o fi rău? Cert e că niciodată nu m-au ajutat, sau am fost eu incapabil să văd cum m-au ajutat. Am învăţat cîteva lucruri de mai bine de un an de cînd scriu, prost, ce-i drept:

  1. a tace din gură e cea mai mare înţelepciune şi prima regulă atunci cînd eşti în public 2. nu te aştepta să găseşti pe cineva care să-i pese sau să te ridice din noroi (ca să nu zic mai urît) fără să vrea ceva de la tine 3. stai departe de „evanghelici” pentru că ei au dezvoltat cea mai rafinată formă de ipocrizie din lume 4. tot timpul o să fie unul care e mai deştept ca tine şi vine să-ţi fîlfîie propriile greşeli pe sub nas, pentru el să pară bun şi tu să pari de nimic

  de multe ori stau şi mă întreb cum mă mai suportă Dumnezeu cu atîta răutate în mine

  mulţumesc pentru urările de bine!

 5. verichipcorp.org
  şi am acasă nişte articole pe tema asta, care le-am citat mai sus în articol plus wikipedia şi mult browsing pe google şi filmuleţe pe tema asta

  îmi cer scuze de orice neplăceri pe care ţi le-am creat, încă nu am învăţat să tac atunci cînd am momente mai proaste…

 6. Pe pare că suntem tentaţi să găsim numărul acesta peste tot… Iar acolo unde nu-l găsim îl inventăm… Şi aşa cum ai spus ‘treaba’ noastră este să veghem. În privinţa regulilor tale de mai în sus (iartă.mă că te contrazic, nu vreau să fac pe deşteapta) însă cred că te înşeli bagându-i pe toţi în aceiaşi oală. Cea mai bună prietenă a mea e ‘ evanghelică’ şi sincer e printre puţinele punţi către Domnul pe care le am… Deşi nu ader la ideologia confesiuni din care face parte. …

 7. dacă te referi la comentariul de mai sus, atunci ar fi trebui să citeşti şi nişte ghilimele, desigur… departe de mine gîndul de a-i băga pe toţi în aceeaşi oală! nicidecum… dar am observat că „Evanghelicii” au devenit tot mai buni în ale făţărniciei, şi o zic cu regret asta şi cu durere. Ce-mi rămîne bun este că mi-ai zis că ai o punte către Domnul… slavă Lui pentru lucrul acesta! El nu te va lăsa nicidoată dacă Îl vei căuta sinceră, din toată inima :)

 8. mie mi s-a parut extraordinar articolul tau. Tot primesc massuri de care ai amintit si ma gandeam…cum de stiu oamenii cand va venii sfarsitu lumii si Domnul Isus nu il stie…
  Atata aberam pe seama asta, pentru a speria oamenii si a ne speria, deoarece acum suntem foarte atenti sa vedem, ce mai face Obama – Anticristul, si tot asa, in loc sa ne focalizam toata atentia asupra Scripturii, si a ceea ce trebuie sa facem ca si crestini.
  Parerea mea…

 9. „…este încă mult de aşteptat, de suferit, de iubit. Încă multe lacrimi de vărsat, multe zîmbete de dăruit şi multe rugăciuni de înălţat…”

  ^^^ e corect.

  nu e vorba de scuze, nu cred ca ar fi cazul. ramane la aprecierea noastra ce facem cu orice citim. sau vedem. sau auzim. daca ai citit articolul trecut, vei vedea ca exista un link catre articolul de acum, iar asta mi se pare mai ok decat scuzele. un link pentru clarificarea si adaugarea unor detalii.

  subiectul este interesant, cu siguranta prinde contur o anumita orientare pentru viitor. vom vedea in ce context, in ce forma si cand anume se va petrece evenimentul veritabil, dar convingerea mea este ca va fi ceva mult mai subtil. Iar pentru ca subiectul va fi fost tocit de atata senzationalism, cu siguranta doar in contextul credintei (nu religios) se va face diferenta.

  aproape as spune ca este pasionant, din acest punct de vedere! ;)

  cat despre numerologie, este intr-adevar fascinanta. eu fac o analogie cu muzica: exista doar 7 note muzicale, si totusi avem o infinitate de combinatii posibile, adica genuri si interpretari muzicale. de ce nu ar fi la fel cu numerele, mai ales ca pe acestea le regasim in mult mai multe situatii si imprejurari.

  ps: am scris acest text la ora 11:30. cred ca sunt in siguranta…;)

 10. Claudia, mulţumesc mult că apreciezi munca mea… aberăm, asta e noua ocupaţie a Evanghelicilor prea leneşi să se documenteze sau citească Scriptura

  Adi, cînd ţi-am citit comentariul m-am mai luminat puţin, nu ştiu de ce. Îmi place că prin intermediul blogului dau peste oameni care vor să gîndească. Semnul fiarei este de fapt un NUME nu o CIFRĂ. Recomand blogul lui Laurenţiu Bălcan, unde acesta dă multe alte interpretări şi lămuriri competente şi demne de luat în seamă, http://penticostalul.wordpress.com Mulţumesc, Adi.

 11. Multumesc de aprecieri!
  Apropo de numerologie, cati ati vazut „The Number 23”? ;)
  Cat vom trai pe lume, noi oamenii, vom fi tentati de ocult, supranatural, mistic, teoria conspiratiei, dedesubturi, interpretari, talmaciri si altele de acest fel.
  Atata vreme cat nu devin obsesii sau „pricini de poticnire”, sunt ok.

 12. Oricînd va fi ceva de apreciat, voi aprecia, cu plăcere :)

  Nu am văzut „The number 23”, însă ştiu despre ce este vorba, am citit ceva despre el şi am văzut un trailer. Mă tentează să mă uit :)
  Toată obsesia pentru supranatural mistic, vine din curiozitate… sau din golul acela în forma de Dumnezeu din inima fiecărui om, cred eu. Dumnezeu e supranatural… iar inima noastră caută supranaturalul. Mulţumesc, Adi!

 13. […] VeriChip şi numărul/semnul fiarei, 666 – unde am încercat să răspund la întrebările “Ce este VeriChip?”, “Ce nu este VeriChip?”, “Care este scopul lui VeriChip”, “Ce conţine VeriChip?”, iar în doua jumătate a articolului am dat o succintă expunere din numărul jubiliar din 2008 a revistei Semnele timpului şi din lucrarea “Antihristul” a lui Florin Lăiu asupra Antichristului, desigur. […]

 14. … o fi oare si pentru ca „noi suntem cetateni ai cerului” si inca dinainte de Cristos „a pus in noi gandul vesniciei”?
  ;)

 15. cu siguranţă, adi!

  nu doar ceea ce a spus B.Pascal (în inima fiecărui om este un gol în formă de Dumnezeu” – iar completarea fratelui Luigi Miţoi, „nu doar un gol în formă de Dumnezeu, dar şi un gol de dimensiunea lui Dumnezeu”) îmi place, dar mai era ceva frumos, spus de C.S. Lewis, „Am găsit în mine o dorinţă pe care nicio experienţă din această lume nu o poate satisface; cea mai probabilă explicaţie este că am fost făcut pentru altă lume.” :)

 16. alti ziceti k ar fi bine sa apara asta….hahah so credeti voi….o sa ardeti in iad o vesnicie nu va ganditi la ce ziceti????Domnul sa te binecuvinteze adim(cel care a scris si a publicat pe site cipul)

 17. …nu de mult…ma criticai…erai foarte sarcastic…ironic…
  pana la urma ai ajuns si tu la concluzia…ca treaba asta cu verichip-ul nu reprezinta „semnul fiarei”…ai facut mare valva degeaba…si ai speriat pe multi degeaba…dupa cum am mai spus…si ma repet…fiindca lumea este naiva…si pune botu’ la toate…
  Eu nu te-am criticat in nici-un fel…si tu ai indraznit…sa spui ca stilul meu este copilaresc si „messengeristic”…ããã…acesta…nu ii cumva un blog?…crede-ma ca nu mi-a trebuit mai mult de 3 min sa scriu opinia mea de data trecuta…asta nu inseamna totusi…ca am o oarecare cultura generala…si stiu cat de cat despre ce vorbesc?Eu spun ca ai interpretat gresit…oricum…din niste mesaje…nu ai cum sa ma cunosti…si sa-mi cunosti modul meu de gandire…asa ca nu te invinovatesc…
  Observ ca esti un individ destul de inteligent…in locul tau…nu as mai publica articole despre „semnul fiarei”…lasa lucrurile sa decurga singure…nu mai agita lumea.Respesct credinta ta…:)…si obeserv ca intradevar crezi in puterea lui Dumnezeu…cum am zis…lasa lucrurile sa decurga singure…si lasa toate astea in voia lui Dumnezeu…
  Nimeni nu are de unde sa stie ce o sa se intample…a fost mare valva…si in 2000..ca waiii ca vine sf. lumii…
  un mare [moderat]
  hai ca nu mai zic nimic…nu vreau sa ma contrazic asa de mult cu tine…
  numa’ bine.

 18. Adriane, oare cîte bobîrnace mai trebuie să primesc pentru un articol despre care am spus că nu mai sînt de acord şi asupra căruia am revenit? Ăăăă? Ia zi-mi tu mie, cîte? Bineînţeles că eram ironic cu tine pentru că ai scris ca unul care nu ştie altceva decît messengerul. Pe mine mă oboseşte scrisul acela şi nu-l suport. Bine? Da, Adrian, acesta e blog, nu e fereastră de messenger. Aici se scrie româneşte, nu „romaneshte”, să ne înţelegem.

  Nu las nimic să curgă de la sine, singure. Cineva spunea că răul va triumfa atunci cînd oamenii de bine nu vor mai face nimic. Am dreptul să scriu ce doresc aici. Lucrurile oricum sînt în voia lui Dumnezeu, dar ne-a dat şi nouă treabă, nu să ne culcăm, şi vezi tu, lucrurile or să curgă de la sine, în voia Lui.

  Nu cred că am speriat pe nimeni acu’ un an, cînd doar cîţiva prieteni îmi citeau blogul. Oricum, dacă am speriat lumea după, bine le-am făcut. Realitatea e dură, iadul e crunt. Doar cei ce nu cred în Domnul, cei ce nu sînt mîntuiţi şi nu au siguranţa unei vieţi veşnice se sperie, atît. Doar cei ce nu cred se sperie. Iar cei ce se sperie, ferice de ei, poate aşa au început să se gîndească serios la Dumnezeu, să nu-I mai ia în deşert Numele…

 19. Cu alte cuvinte scopul scuza mijloacele.. Pai atunci hai sa lansam zilnic tot felul de zvonuri alarmiste, sa mai speriem putin oamenii. Oamenii nu ajung de frica in cer, ci din dragoste.

 20. Fane, n-am spus că oamenii ajung în cer de frică, am spus că poate cu această ocazie o să înceapă să se gîndească că există Dumnzeu. Dar totuși, fără frică de Domnul nu ajungi în cer. Mai ai bețe?

 21. CHIAR NU AVEM NEVOIE DE ACEST CIP,NU PT.SUPERSTITIE,DAR MI SE PARE CA SE ATENTEAZA LA PERSONALITATEA NOASTRA DE OAMENI!!!!!DATELE MEDICALE POT FI TRECUTE PE UN CARD DE SANATAE,PE CARE SA AI OBLIGATIA SA-L PORTI ASUPRA TA,EVENTUAL SI CIND MERGI LA WC!!! FIREAR SA FIE!!!CA TE SCOT DIN SARITE CU TOATE IDEILE ACESTEA DE CONTROL!!!

 22. Buna ma numesc Cristi si am citit si eu articolele de pe acest blog si am vrut neaparat sa verific afirmatia conform careia Bill Gates in coduri ASCII(adunand numerele) are ca rezultat numarul fiarei si anume 666…. am verificat aceasta afirmatie si am ajuns la rezultatul ….surpriza 663. Sunt foarte intereat de afirmatiile de pe acest blog si as vrea sa iau legatura cu dvs… Astept raspuns la adresa e messenger :boli_cristian2007sau de yahoo :boli_cristian2007@yahoo.com Va multumesc

 23. fain articol…clar si cuprinzator :) ma bucur ca noi stim ce avem de facut : „Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău.” deuteronom 18:13 rivers of blessings ;)

 24. ma… nu ai inteles nimic din toate astea… degeaba zici ca ti-ai dat seama citeste apocalipsa si ai sa vezi semnele clare astea sunt zilele sfarsitului… ce ai citit pe verichip e propaganda ieftina menita sa te induca in eroara si sa te faca sa crezi… ca asa a facut diavolul mereu a mintit ! daca tu te-ai si lasat pacalit de 2 vorbe scrise pe un site… nu ai sanse sa rezisti

 25. foarte interesanta discutii, insa cred ca mai avem mult de invatat de la Invatator ca sa putem sa afirmam ceva de care sa fim convinsi ca nu mai exista si alta varianta posibila

 26. Andrei: si zici ca chip-ul in cauza nu-i problema ai? dar de cand esti tu asa de sigur pe tine?
  sti care e singurul motiv pe care oamnenii il considera nr. fiarei? sunt sigur ca nu! ca altfel era deja mentionat aici pe blog si nu e! oamenii nu se tem de cifra 666 care il reprezinta! ci de faptul ca fara el nu ve-i mai putea cumpara si vinde ! exact ce se spune in scripturi. Si mai ciudat e ca ….va fi implantat pe mana dreapta sau dece nu!? pe frunte! depinde de up-grade pe viitor….comic!
  Iar cat priveste 666…..nu trebuie sa nu stiti cine este!? si unde se afla! ca sta saracul…..de mii de ani in zona! sub ochii vostri!….numai ca nu vreti sa-l recunoasteti!
  De sute de ani asteapta preluarea puterii! a avut-o ,pandeste, ca sa o recapete din nou! si mai mult! ai va fi data GRATIS de catre proorocul mincinos…..dar nici asta nu stiti cine e!
  Multi dintre voi nici nu ma vor crede! ca nu le vine a grede.asta e adevarul.
  Domnul sa va lumineze.

 27. Isteria cu cipul isi are rolul ei.Cand v-a veni vremea pecetetii toti o vor primi razand.
  Ce uitam ?
  1.E nefiresc ca omul sa aiba in corp un dispozitiv-cip.Acesta produce intradevăr cancer
  2.Stalin,Hitler etc rămân arhetipuri antichristice.Ei au persecutat si prigonit biserica si crestinii.
  3.Moda venita peste noapte de a avea cip in orice (Paşaport,Buletin,Antebraţ) etc e clar antrenament desfasurat pe mase.
  4. Faptul ca 666 iese ca un filigran in diferite circumstante nu ar trebui sa ne mire.Nu e Lucifer stapânul acestei lumi?Al comertului,bunurilor de consum,luxului etc.In Olandasi nu numai 666 e promovat ca un semn benefic.Multi îl au tatuat direct pe piele sau inserat in Logo-ul firmelor.
  5.Faptul ca ne luăm informatii din presa aservita acestui sistem in detrimentul Scripturii e un punct bifat de Lucifer si cei ce il servesc in agebda lor.

  5.

 28. Isteria cu cipul isi are rolul ei.Cand v-a veni vremea pecetetii toti o vor primi razand.
  Ce uitam ?
  1.E nefiresc ca omul sa aiba in corp un dispozitiv-cip.Acesta produce intradevăr cancer
  2.Stalin,Hitler etc rămân arhetipuri antichristice.Ei au persecutat si prigonit biserica si crestinii.
  3.Moda venita peste noapte de a avea cip in orice (Paşaport,Buletin,Antebraţ) etc e clar antrenament desfasurat pe mase.
  4. Faptul ca 666 iese ca un filigran in diferite circumstante nu ar trebui sa ne mire.Nu e Lucifer stapânul acestei lumi?Al comertului,bunurilor de consum,luxului etc.In Olandasi nu numai 666 e promovat ca un semn benefic.Multi îl au tatuat direct pe piele sau inserat in Logo-ul firmelor.
  5.Faptul ca ne luăm informatii din presa aservita acestui sistem in detrimentul Scripturii e un punct bifat cu succes de Lucifer si cei ce il servesc in agenda lor.

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.