VeriChip, numărul fiarei, Antihrist, semnele venirii Lui, 666, 616, despre toate s-a scris

 

Am dorit să strîng aici cîteva articole scrise în această perioadă a anului despre toată nebunia  despre VeriChip, numărul fiarei, Antihrist, semnele venirii Lui, 666, 616 dacă tot lumea caută frenetică pe net despre aceste lucruri, măcar să le aibă într-un singur loc.

Şi dacă tot se caută, măcar să se citească ceea ce trebuie, ceva de calitate, nu toate smintelile unora şi tîmpeniile altora. Ce-am cules, vreau să aveţi şi voi, apoi, să judecaţi singuri ce este drept:

Urmează trei articole de pe blogul lui Laurenţiu Balcan:

 • Apocalipsa 13 şi actualul 666 – o analiză pe textul amintit în titlu, unde Laurenţiu Balcan identifică 7 evenimente ce trebuie să-l preceadă pe 666. „Va sugerez sa urmariti  sapte evenimente majore care vor precede insemnarea cu 666 si, cand le veti vedea pe acestea, sa va alertati si sa refuzati semnul, chiar prin martiraj. 1. Cand topografia pamantului se va schimba radical, sa stiti ca 666 e aproape. 2. Cand liderii lumii se vor refugia in munti si isi vor dori moartea, sa stiti ca 666 e aproape.” … continuarea în articolul său.
 • Coşmarul 666 – „Dincolo de aberatiile pe care le vom auzi ar trebui, ca si copii ai Domnului,  sa intelegem ca vremurile si soroacele sunt sub stapanirea lui Dumnezeu (Fapte 1:7). Nu se va intampla absolut nimic care sa-l ia pe Dumnezeu prin surprindere. Totul e sub controlul desavarsit al voii Sale.”
 • Apocalipsa e în noi! – „Semnul fiarei e gravat pe mentalitatea si ideologiile  noastre. E un numar de jos, nu de sus. E om (6)  in toate aspectele lui (666). Nu are nimic de sus, din Dumnezeu (7), nu e desavarsit (777). Adevarata lupta se da in sufletele noastre. Acolo e adevarata foamete.  Acolo e adevaratul necaz (cel mare?). Acolo vrea sa se nasca antichristul.”
 • Toti vorbesc de cip-uri, 666, anticrist, pasapoarte satanice, apocalipsa, “Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei.“  Cum dintr-o data toata lumea a devenit inteleapta si toti stiu ca pasaportul contine semnul Fiarei?” pe blogul Ştiri creştine.ro

O discuţie despre VeriChip şi prezentarea de pe verichip.xhost.ro despre care am vorbit şi eu s-a purtat pe blogul Aer Curat –  discuţia, aici.

Articolul meu despre această temă unde am dat lămuriri asupra deja creatului „mit al cipului”:

 • VeriChip şi numărul/semnul fiarei, 666 – unde am încercat să răspund la întrebările „Ce este VeriChip?”, „Ce nu este VeriChip?”, „Care este scopul lui VeriChip”, „Ce conţine VeriChip?”, iar în doua jumătate a articolului am dat o succintă expunere din numărul jubiliar din 2008 a revistei Semnele timpului şi din lucrarea „Antihristul” a lui Florin Lăiu asupra Antichristului, desigur.
 • Very-chip cadou – 666 – de la guvernSemnul va fi aplicat doar în perioada fiarei. Mulţi oameni se tem că semnul acesta va fi aplicat acum şi stau cu frica. Am auzit singur odată cum un om care era profesor la universitate, dar era pocăit de curând şi copil în credinţă, vorbea în faţa unor creştini şi le spunea să nu accepte nicicum să cumpere zahăr şi alte lucruri pe care este un anumit semn cu linii la orice produs, spunând că acesta este semnul fiarei.” – articol scris de Doru, pe blogul său, Am sosit şi eu

Bineînţeles, toate articolele de mai sus au primit şi comentarii cel puţin interesante, cu abordări mai inovatoare sau conservatoare, cu idei mai bune sau mai puţin bune, cu lucruri noi sau deja ştiute, de aceea nici comentariile nu trebuie lăsate necitite. Rămîne treaba ta ca să alegi şi să iei pentru tine ceea ce vei dori.

9 gânduri despre &8222;VeriChip, numărul fiarei, Antihrist, semnele venirii Lui, 666, 616, despre toate s-a scris&8221;

 1. Daca s-a scris si prezis in Biblie despre acest lucru nu trebuie sa se intample intr-o zi?
  Eu ma bucur cand vad implinirea unei profetii, nu ma tem…

 2. Orice semn al venirii Lui ar trebui să ne bucure. Cei care se tem nu doresc să-L întîlnească încă, nu sînt pregătiţi pentru a sta în faţa lui Dumnezeu.

 3. Oare ce se va mai intampla cu noi,vom mai trai sau vom sfarsi aici.Doar Dumnezeu ne poate ajuta

 4. vai de cei ce nu cred ……..
  cu amar vor plange la eshatologia universala…
  dar atunci va fi prea tarziu caci nu vor mai putea face nimik pentru sufletele lor

 5. DAVID – ASLAM DRAGI ROMANI MAI INTAI DE TOATE SE CADE SA MULTUMIM LUI DUMNEZEU PENTRU BINECUVANTARILE LUI LASATE DE EL PANA ACUMA. NU VA OBOSITI INTR-O VREME CA ACEASTA SA PRIMITI SEMNUL FIAREI CARE ESTE 666 SI OBOSITIVA AL CAUTA PE DUMNEZEU DINTR-O INIMA CURATA SI SINCERA SI DUMNEZEU ITI VA OFERI VIATA VESNIKA SI VETI FI MANTUITI DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE????

 6. comentez asupra lui andrei……Cei ce nu au frica de dumnezeu acei oameni nu sunt cu Dumnezeu eu cred in dumnezeu si stiu ca va veni o zi in care toata rautatea de pe pamant va disparea nus eu curios de (666) si chipurile alea am 19 ani si ma numesc Emanuel si va doresc numai bine si inca ceva apocalipsa vine cand vrea Dumnezeu nu cand vrea Diavolu……voi oameni sunteti toti la fel cu politica voastra si guvernele sunt toate la fel pline de inselaciuni si asa mai departe se fura unu pe altul dece in lumea asta este un om prea bogat si altul prea sarac ????????????????? !!!!!! ca daca ati fi niste oameni buni si cu intelepciune nu sar mai intampla atatea rele in lumea asta voi va faceti viata grea nu vi-o face nimeni voi singuri cu mana si cu creierul vostru de 2 bani si mai sunt multi oameni care spuneau ca in 2012 vine sfarsitul lumi asta nui adevarat ca niciodata nu fa fi asa (sa moara caii cand vor caiiniii) asta nu se va intampla sfarsitul lumi va veni cand va vrea DOMNUL ASA CA SA FITI BINE CUVANTATI SI MANTUITI DE DOMNU SI BAGATIVA MINTIILE IN CAP

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.