Conferința Națională de Tineret Keswick, Timișoara 2009

Botoșăneni la Conferință…

botosaneni la Keswick Timișoara, 2008

sursa

dar și dorohoieni…

dorohoieni la Keswick Timișoara, 2008sursa

Pentru mai multe poze de la Conferință, vezi aici.

Data la care va avea loc conferința a rămas aproximativ acceași din ultimii 2 ani: perioada 17-21 august (încă nu e nimic oficial din partea organizatorilor, dar ni s-a promis respectarea datei). Anul acesta Conferința Națională de Tineret, Keswick, va avea loc tot la Timișoara, în aceeași locație, anume la Biserica Baptistă nr.1 Betel. Începînd de anul trecut, toată conferința a putut fi vizionată în direct de pe site-ul Bisericii gazdă.

Toate datele de înscriere și detalii pentru participare la acest eveniment vor fi scrise pe site de îndată ce organizatorii vor stabili toate detaliile. Dacă ești interesat, poți verifica periodic site-ul studenticrestini.ro. Cînd o să aflu noutăți, o să le public.

poză de grup cu toți participanții la Conferința 2008, Timișoarasursa

Și nu uita că această Conferință de Tineret nu e DOAR pentru tineri:

o doamnă înaintată vîrstă își notițe de la balconul bisericiisursa

Poate că Botoșaniul va menține recordul numărului de participanți pe județ și anul acesta, chit ca avem de „împins” 700 de km cu trenul.

Hai cu noi la Timișoara !

6 gânduri despre „Conferința Națională de Tineret Keswick, Timișoara 2009

  1. desi e depaartee Timisoara asta,nu gluma;))…ma bucur ca am fost asa muuulti din Dorohoi:D..este intr-adevar o conferinta la care merita sa mergi:)pana acum nu am lipsit dar nu stiu anul acesta ce are de gand Domnul cu mine,desi mi-as dori sa mai merg:)dar sper ca tinerii nostri sa fie la fel de multi(poate mai multi:d)si anul acesta;)Domnul sa fie laudat prin astfel de conferinte!!Be blessed Andrei!o zi frumoasa sa ai!:)

  2. mikaela, și eu sper să ne strîngem și mai mulți tineri anul acesta deoarece a fost și anul în care am primit noi tineri la tineret, deci, avem șanse mari să spargem recordul și anul acesta :) sper să poți veni și tu, dacă Domnul te va lăsa.

    Mulțumesc și o zi frumoasă și ție!… asta în caz că citești comentariu ziua și nu noaptea :)

  3. Ana-maria, eu nu-s baptist și m-au primit :) este o conferință pentru tinerii evanghelici ai României, iar asta include toate cultele. Ba mai mult, atît timp cît plătești taxa de înscriere (care este folosită pentru mape, pixuri, ceai, cafea sau biscuiții din pauza dintre sesiuni și plata curentului electric – folosit din abudență de aparatele de aer condiționat, deoarece biserica oferă condiții ideale zic eu) ești binevenit. Cu siguranță cînd ne apropiem de luna august o să avem toate detaliile pe studenticrestini.ro

    Însă, cei laici nu sînt interesați, evident, pentru că este o conferință de studiu biblic

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s