5 gânduri despre „Sucevene | CipCiripurile Mondex

  1. Diacon Cazacu Gheorghe, în primul rînd nu văd ce are de-a face comentariul dv. cu articolul meu. În al doilea rînd mă numesc Andrei Jităreanu, nu Andrei Jitaru, iar în al treilea rînd, tot cu un respect politicos vă anunț că dacă nu lăsați comentarii care să aibă treabă cu articolele vă voi șterge tot ce veți scrie în continuare. Pentru discuții, (de)plîngeri și alte alea, există pagina Off-topic.

    Mulțumesc!

  2. oricat ne-am zbate sunt lucruri care trebuie sa se intample dar sa avem grija cum vom fi prinsi in acetse lucruri.oricum si noi cel ce cautam in fiecare zi fata lui Dumnezeu vom trece prin acel necaz care va fi pentru noi cei care nu vom primi semnul dar rasplata nu se poate compara iar cei ce se vor „bucura”in aceasta perioada cu semnul benefiiind timp de 1260 de zile va veni peste ei cele sapte urgii si apoi moartea vesnica
    Dumnezeu sa ne intareasca sa cautam zi de zi fata Lui si sa ramanem tari in credinta

  3. mihele ciprian dorin, ți-am editat comentariul și am scris „Dumnezeu” cu literă mare, cu un singur „z” și „fața Lui”, tot cu literă mare. Nu concep și nu accept ca Numele Lui să fie scris cu literă mică ori prescurtat din nepăsare, indolență, lene sau inconștiență, de care mulți dau dovadă în ultimul timp. Pot să zic ceva? Pot: rușine!

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s