Dumnezeu e tăria mea

O cîntare cîntată de milioane de ori de către miliarde de buze, care a ridicat și îmbărbătat probabil alte milioane de inimi. Zeci de stiluri de cîntat, zeci de melodii diferite, zeci de variante dar totuși un singur Dumnezeu tare și minunat:

Versurile,  AICI, iar cele în limba engleză, AICI.

 

zîmbește!M-am gîndit că ai nevoie de de ceva încurajare astăzi și m-am hotărît să-ți amintec cît e de mare Dumnezeu nostru!

Dumnezeu e tăria mea!

Andrei

4 gânduri despre &8222;Dumnezeu e tăria mea&8221;

  1. da asa e avem un Dumnezeu mare si puternic,El e cel care ne intareste atunci cand noi ne simtim slabi….
    un Dumnezeu plin de Dragoste!!!
    il iubesc asa de mult!!!
    multumesc pt incurajare!!!
    Fii binecuvantat din plin!!!

  2. ador melodia de la Michael W. Smith – Awesome God e ceea mai frumoasa din toate, asa e in El trebuie sa ne punem toata increderea si sufletul sa incercam cu toti sa fim noi primi care fac acest pas de a ajuta si pe alti sa se intoarca spre Domnul, daca vre-o data cineva ne descurajeaza sau ne umileste si simntim ca pica cerul peste noi sa avem puterea aceea minunata pe care a avut-o si Iisus sa ne ridicam sa zambim si sa mergem mai departe nu uitati ca multi suntem, putini vom fi alesi Lui, luptati cu voi insiva sa mergem cu toti in numele Lui Iisus. Laudati numele Lui Iisus, nici nu va puteti imagina cata fericire e dincolo de lumea asta mica si limitata, deschideti-va ochi aici pe pamant nu avem nimica plecam asa cum am venit, nici nu va imaginati cat de mult ne putem ajuta noi intre noi sa fim oamenii cu cei din jurul nostru, nu putem zice ca il iubim pe Domnul daca nu ne iubim si aproapele, fi tu schimbarea pe care o dorestii lumii, fi tu primul care incepe si asa impreuna sa devenim o imensa familie ce merge in numele Domnului, nu va puteti imagina cat de mult va schimba viata Domnul, dar sa nu uitati ca venirea mortii e deabia inceputul unei noi vietii!!!! Fiti oamenii mai intai de toate!!! numai bine Domnul sa va lumineze calea la toti sa ne rugam impreuna pentru intarirea in credinta a tuturor fratilor si surorilor noastre/i de pe aceasta lume, sa nu uitam ca o data plecati de pe aceasta lume oricat am vrea nu mai putem indrepta un rau facut oricat ne-am dori. INCA AVEM LIERTATEA DE A ALEGE!!!!!!!!

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.