Biblia scrisă cu lumină | Hîrtie de perete (1)

Azi mi-a venit oareșce idee să fac un wallpaper pe care să scrie un mesaj clar: mai întîi deschizi Biblia apoi calculatorul… de la care a ajuns la „Deschide mai întîi Biblia apoi Internetul”.

Ei bine, am avut lumină de la un bec chior și nici răbdare pînă ziua n-am mai avut ca să fac poza, așa că am făcut cu ce-am avut. Cei 5 megapixeli ai aparatului meu nu ai ieșit nici cît 2 megapixeli, ca de obicei, trepiedul a fost… bipied, adică mîinile mele (sau să le zic mai bine `bimains` > fr.) prin urmare poza a iesit destul de clară (!)

Dă niște click-uri pentru rezoluția desktopului tău și ia pe care ți se potrivește:

M-am și semnat pe ele, nu știu de ce-oi fi făcînd asta, că oricum nu cred că o să le ia nimeni doar pentru că sînt de o calitate de mîna a 3-a, iar compoziția putea fi una mai ingenioasă, dar dacă îți place ideea o poți folosi și poți să-ți creezi singur un astfel de wallpaper. În caz că vrei poza fără semnătură (watermark), fă gălăgie și ți-o trimit cum dorești.

Ideea-i pentru cei care cum dau jos dimineața pătura de pe ei întind mîna pe butonul de pornire al calculatorului, și poate fi un „remember note” pentru ei, tine, mine. Not so nice to do that!

Eu mi-am făcut un obicei din a sta în față Cuvîntului Său, cu El în primele clipe ale zilei înainte de orice, și obișnuiesc în rugăciune să-I cer înțelepciune pentru folosirea Internetului și a site-urilor unde aș putea ajunge.

El e cel mai bun Firewall al meu.

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s