The Gospel-Driven Life

Sînt sigur că ați auzit, sau dacă nu, chiar citi bestseller-ul lui Rick Warren, The Purpose

The Gospel-Driven Life, Michael Horton

Driven Life (Viața condusă de scopuri). Ei bine, pînă la începutul acestei veri, Mike Horton anunță publicarea noi sale cărți, The Gospel-Diven Life: Being Good News People in a Bad News World. Personal îmi place mai mult titlul acesta decît cel a lui Warren, și deși pare că l-a copiat pe acesta, Mike este mult mai original atractiv în titlul pe care l-a dat cărții.

Iată ce spune Baker, cel care îi va publica cartea:

„Cu The Gospel-Driven Life se întoarce de la criză la soluții, oferind recomandările personale pentru o nouă reformă în credință, practicarea și mărturia creștinismului contemporan. Această carte de profunzime își va ghida cititorii în a-și reorienta credința lor și scopul Bisericii spre Vestea Bună a Evangheliei.”

via

______

A propos, poate ai observat că în titlul cărții există o cratimă, nu de despărțire, ci de legătură în acest caz. Cred că este încă un element prin care se evidențiază față de cartea lui Warren. La fel au făcut și creatorii lui Spider-Man (i-au pus cratimă) cînd l-au copiat pe Superman (fără cratimă). Sperăm ca acest Spider-Man, om-păianjen, Mike Horton, să prindă cîți mai mulți oameni pentru Dumnezeu în plasa lui întinsă prin această carte.

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s