Banner pentru Botoșaniul Evanghelic

M-am gîndit că a avea un banner de promovare nu ne strică nouă, botoșănenilor, așa că am purces la treabă. Știu că Dan Surducan a creat bannere pentru întreaga rețea România Evanghelică, venind cu o idee chiar bună și economă, prin afișarea stemei fiecărui județ, dar am dorit ca să avem și altceva cu care să ieșim din tiparul propus, care de altfel e oportun și se pretează în anumite contexte, dar nu toate, părerea mea. Cum spuneam, iată ce a ieșit:

Botoșaniul Evanghelic

Ei bine, acesta e folositor pe blogul/site-ul personal, încadrîndu-se perfect pe lîngă alte bannere, oferind un aer de unicitate. Încurajez să-l promovezi și tu, mai ales dacă ești botoșănean. Copiază acest cod pe blog/site într-un spațiu vizibil (sidebar, pagină de promovare, nou articol):

<a href=”http://botosaniulevanghelic.wordpress.com”><img src=”http://botosaniulevanghelic.files.wordpress.com/2009/05/bt_evanghelic2.jpg&#8221; width=”235″></a>

Păreri, opinii, contre, propuneri?

All in all, eu încurajez, deși sincer… zîmbesc :) că știu ce-o să fie, din experiență. Poate cochilia melcului o prinde viteză și-n Botoșani !

Toate ăl’ bune!

Andrei

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s