Exercițiu de voință pentru bloggeri

Astăzi am început un exercițiu de voință pentru mine personal, și de ce nu, și pentru voi, ceilalți bloggeri. Cu toții știm că ne place să ne uităm cîte vizite avem zilnic, cîți intră, cîți citesc un articol de pe blog. Deși chestia aceasta tehnică nu contează atît de mult decît la nivelul profesionist unde se scot bani de pe urma vizitatorilor, totuși avem și noi dorința noastră de a fi citiți de cît mai mulți.

Exercițiul de care spuneam constă în a nu te uita timp de o săptămînă încheiată, pe ceas :) , la statisticile de pe blog. Dar deloc. Vezi dacă reziști. Hai să vedem ce rezultate o să aibă acest exercițiu. Eu sînt tare curios. Cu siguranță va schimba măcar puțin motivația pentru care scriem, sau va schimba altceva, ori ne va debarasa de un viciu de a sta călare pe statistici și de a număra fiecare vizitator intrat. Nu știu ce-o să iasă, dar cu siguranță, pentru mine, va fi provocator, destul de greu și interesant. Cel puțin mare îmi va fi curiozitatea la urmă să văd statisticile pe o săptămînă… asta e sigur. Poate dacă îmi prinde bine, voi face acest exercițiu în fiecare săptămînă :)

Deci, cine se bagă?

10 gânduri despre &8222;Exercițiu de voință pentru bloggeri&8221;

 1. Chiar nu mă așteptam la un răspuns atît de rapid! Ar fi interesant să fac și o listă chiar cu cei care se bagă. Ca să nu fii ispitită, poți scoate o săptămînă statisticele de pe blog :)

  Lista:

  Violeta (Shalomshalom.wordpress.com)
  Andrei (anddij.wordpress.com)

  Lista e deschisă ! :) Mult curaj!

 2. Da, le scot chiar acum, si in plus, nu o sa ma uit nici in panoul de control la numarul lor. Le scot de pe blog nu pentru ca ar fi o ispita mare: cred ca aici e biruinta, sa rabzi ispita chiar daca iti sta in cale. Dar as putea sa le vad din grseala afisate pe blog. Si tu propui asta tocmai incepand de maine! :) ciudata coincidenta!

 3. Violeta, mă bucur că nu’s singurul care face acest exercițiu. Cred că biruința poate fi mai mare dacă ispita e sub nas, dar… de ce să te chinui? :)

  Vasile, uite că nu știam de alții care au mai încercat acest lucru. Mulțumesc de informație :)

 4. Nu am renunțat la bleu, no way, aia e pasiunea mea… doar reflectă Cerul, nu? Am dorit ceva simplu. Am dorit să pun bleu și albastru peste alb. Uite, chiar acum cînd îți scriu, am tricoul albastru și pantalonii bleu :) Mă gîndeam că Sus acolo va fi doar alb și strălucire și am zis să încep să mă obișnuiesc de pe acum.

  Îmi place mult cum arată această temă, deși dacă aș avea acces la CSS-ul ei i-aș face mici retușuri, poate aș simplifica-o și mai mult chiar și i-aș pune posibilitatea de a scrie ceva în header.

 5. Si eu as prefera ca la actuala tema sa pot pune un header-imagine.
  Dar, dupa ce ca e gratis, sa mai facem si nazuri???

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.