Unii oameni sînt mai răi ca animalele

Și asta zic după ce am vizionat două filmulețe postate de Vasile Filat. Acest lucru nu e deloc nou, pentru că răutatea oamenilor e cu mult mai mare decît puteți vedea în aceste filmulețe. Să ne gîndim doar la holocaust. Vă rog să vă uitați cu atenție pînă la sfîrșit la ambele, în timp ce vă gîndiți la ce am spus mai demult: opusul dragostei nu este NEAPĂRAT ura, ci indiferența.

Iată AICI filmulețele.

Unii au ajuns undeva mai jos decît animalele… și totuși Dumnezeu mai dă o șansă… incredibil. CE să mai spun?

Să nu mai spui niciodată că ura e opusul dragostei. Cînd nu faci NIMIC și NU ÎȚI PASĂ de cineva, atunci cu siguranță nu-l iubești. Nu te deosebești cu nimic de cel ce urăște pe cineva.

Articol scris de Anddij
De dat mai departe. Nu fi indiferent!

4 gânduri despre &8222;Unii oameni sînt mai răi ca animalele&8221;

  1. Da, Florine. Eu cred că raiul este prezența lui Dumnezeu și iadul este ruperea totală de El, absența Lui, și mai cred că unii trăiesc iadul sau raiul încă de aici de pe pămînt, deoarece unii trăiesc în prezența Lui și alții nu. Desigur că după moarte multe lucruri se vor schimba.

    Știi ce spunea C. S. Lewis? Că dacă în chip miraculos ne-am da jos masca de carne pe care o purtăm atunci în noi s-ar vedea fie ființe cristice, fie demoni.

  2. deci nu imi vine sa cred ce am vazut…nu e bun titlul pe care l-ai pus postului…animalele nu sunt rele…cred ca mai bine ar merge ca animalele au suflet dar oamenii si l-au pierdut…:((

  3. cred ca primul video ar trebui etichetat ca ‘disturbing’…eu am cam ramas socata…al doilea e emotionant…iar concluzia e…absurd. dar asa suntem fara Dumnezeu.

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.