Mărețul har m-a mîntuit!

Nu știu cîți dintre cei care trec acum pe această pagină de internet pot face afirmația pe care am făcut-o în titlu. Mă rog și-mi doresc să fie cît mai mulți, ca într-o zi să ne putem cunoaște și îmbrățișa în Ceruri (la poarta din mijloc dinspre răsărit, neapărat!).

În timp ce te gîndești serios dacă poți face această afirmație, dacă știi sigur că ai fost mîntuit și dacă aștepți cu nerăbdare Cerul, te invit să audiezi două interpretări ale cîntării cu același nume: Mărețul har (Amazing Grace). O cîntare cu un mesaj atît de măreț și o melodie atît de duioasă și plină de afecțiune merită o interpretare cel puțin la fel de măreață. Am găsit un video în care interpretează Il Divo.

Mai jos ai o interpretare orchestrală a aceleași cîntări.

Mărețul har Orchestră | Descarcă ↓

Oprește-te să asculți. E o minune că poți auzi aceste note. Există milioane de oameni care n-o pot face. Însă pentru ei bucuria va fi și mai mare în Ceruri pentru că primul lucru pe care-l vor auzi va fi corul de îngeri alături de răscumpărații Domnului. Acolo vor fi cele mai frumoase cîntări.

Articol scris de Anddij
Dacă ți-a fost de folos articolul, te rog spune și altora despre el. De asemenea, roagă-te chiar acum pentru mine ca să am înțelepciune și putere să pot scrie în continuare. Mulțumesc!

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s