Noiembrie – luna în care se scriu cărți (2)

feather_logoAșa cum spuneam și ieri, am deci să scriu o carte, de nici mai mult sau mai puțin de 50 000 de cuvinte. Doresc să mențin o medie de 2000 de cuvinte scrise pe zi. Sînt tare curios pînă unde voi reuși să alerg în acest maraton al cuvintelor.

Ca să vă alimentez și mai mult curiozitatea, doresc să afișez în subsolul paginii progresul pe care l-am făcut cu scrisul cărții. Voi scrie acolo numărul de cuvinte scrise pînă acum, numărul cuvintelor rămase și alte date ce le voi considera necesare.

Cine ghicește tema (despre ce voi scrie) cărții i-o voi trimite prin e-mail prima dată lui/ei! Și dacă reușesc, îl/o voi răsplăti și în alte modalități.

Pînă atunci, mai dorește cineva să se înscrie în maraton? Mai dorește cineva să scrie 50 000 de cuvinte într-o lună? Mai ai timp să te gîndești pînă pe 1 Noiembrie. Eu am furat startul puțin, deoarece voi fi ocupat în luna ce urmează și am început deja o schiță a cărții. Am scris aproape 1000 de cuvinte.

Acest articol are 180 de cuvinte, asta ca să poți face o comparație.

Articol scris de Anddij
Aștept părerile tale. Apreciez bunătatea și sinceritatea ta

6 gânduri despre &8222;Noiembrie – luna în care se scriu cărți (2)&8221;

 1. Andrei, abia astept sa vad si titlul.
  Si eu ma tot gandesc la titlul cartii mele:)
  Pana atunci am o intrebare pentru tine…si astept reactia ta, parerea ta, ideea ta.
  Ce faci cu un pastor care atunci cand vorbeste intr-un dialog cauta ca Numai el sa (1) aiba dreptate? sau cand vorbeste (2) Numai cuvintele si experientele lui sunt importante?

 2. Nu știam că scrii o carte. Bravo. Poate te înscrii și tu în maraton. Titlul o să-l dau mai spre finalul cărții deoarece doresc să fie unul potrivit. Momentan se numește „New Microsoft Word Document” :)

  În legătură cu pastorul, cred că în primul rînd trebuie să te rogi pentru el și pentru tine ca să primești înțelepciune să-i răspunzi, apoi să-l confrunți cu Scriptura în problemele luate în discuție. Depinde de subiectul discuției. Dacă vorbești despre căsătorie, s-ar putea să nu poți da nici un argument pentru că el are experiență și tu nu. Apoi du-te și vezi și ce au de spus și ceilalți din biserică, sau vezi o carte bună scrisă pe marginea unui subiect. Mai mult nu știu ce să zic acum.

  Poate trece cineva pe aici și își poate da cu părerea.

 3. Sa scoatem din ecuatie faptul ca este pastor ( conducator-lider spiritual)…ce faci cand un „om” se raporteaza astfel la tine?
  [cand un”om
  ” vorbeste intr-un dialog cauta ca Numai el sa (1) aiba dreptate? sau cand vorbeste (2) Numai cuvintele si experientele lui sunt importante?].
  Multumesc din nou de timp si intelegere.

 4. Probabil aș apica aceeași metodă ca și pentru pastor. Nu orice om e pastor, dar orice pastor e om. Cred că cel mai important este cum se raportează Dumnezeu la el. În ecuație pot intra multe: relația ta cu respectiva persoană, gradul de maturitate spirituală și alte lucruri. Tot timpul cel mai bine este confruntarea cu Scriptura. Întodeauna. Spune-i să nu se socotească singur înțelept. Caută prin Proverbe că acolo sînt multe despre oamenii care doar ei contează, despre oamenii care și-au pierdut întrebările, care au doar răspunsuri.

  Înțelegere și timp o să fie tot timpul, Alexandru!

 5. Azi Domnul mi-a vorbit sa ma feresc eu personal de autosuficienta.Asta s-a intamplat cand Lucifer a acceptat mandria in inima lui.
  Uneori ma refulez in mine si spun ” ca timpul le va rezolva pe toate”.
  Nu ti s-a intamplat niciodata sa spui ca Domnul foloseste anumiti oameni (ca si instrumente) spre o mai buna crestere a ta spirituala? spre transformarea noastra?
  Sa ne gandim si la optica, perspectiva asta.
  Te salut.
  Am sa includ in ecuatia mea si elementele amintite de tine.
  Ramai ascuns bine in Christos, suflet bun.

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.