Susțin „Misionarul săptămînii” (campanie Stiricrestine.ro)

Am primit următorul mesaj prin Adi Valean:

Stiri Crestine.ro susține misionarii și organizațiile de misiune în mod special cele din Romania. Am ales săptămânal să prezentăm câte un misionar român, să îi sprijinim în rugăciune și să îi întrebam de nevoile lor financiare sau de altă natura, și cât avem posibilitatea să îi susținem. Vreau să vă provoc și pe voi cititorii site-ului să vă alăturați echipei Stiri Crestine.ro și să luptăm în linia a două spijinind misionarii noștri.

Rog pe cei care dețin bloguri și site-uri să ne susțină afisând banner-ul care l-am pregatit pentru acest proiect, și dacă se poate să posteze informațiile care le postam noi despre misionari.

Codul pentru bannere il gasiti aici! Bannerul se va schimba în fiecare săptămână în mod automat.

Daca veti posta un bannerul site-ul/blog-ul dvs. va aparea pe prima pagina a site-ul nostru http://www.stiricrestine.ro la rubrica: Ne sustin! Lasati-ne un mesaj daca ati afisat bannerul.

În ultima perioadă a vieții mele m-am simțit tot mai mult atras de a mărturisi și de a spune Evanghelia celorlalți oameni. Încă mai am de lucrat la acest aspect al vieții mele, pentru că încă nu sunt plin de îndrăzneala pe care ar trebui s-o am. Totuși, fiind aici în Suceava la facultate și avînd legătură cu Agenția Kairos și toți acei oameni speciali și pasionați pentru lucrarea transculturală, am fost influențat în mod pozitiv, zic eu, pentru această lucrare, iar Domnul cu siguranță mi-a mișcat inima în direcția oamenilor nemîntuiți.

Mă gîndeam că Domnului Isus I s-a făcut milă de popoare. Mi-am dat seama că eu nu spun despre mîntuire tocmai din acest motiv: nu-mi este milă de apropiații mei. Nouă nu nu este MILĂ de popoare, de oamenii care nu știu Evanghelia ce-i poate mîntui, nu știu ce înseamnă păcat sau Dumnezeu. Iar datoria Bisericii este mărturisească și să spună despre această minune, despre această lucrare salvatoare și planul minunat de mîntuire al Dumnezeului nostru. Trebuie să ne pese, să ni se facă MILĂ de oameni, mai ales pentru că ne stă în puteri. Într-o zi Domnul va judeca pe toți oamenii, și va răsplăti fiecăruia.

Dacă citești acest blog și dorești să te implici în lucrarea transculturală te rog să-mi lași un comentariu aici sau oriunde pe blog, fie trimite-mi un e-mail, iar eu o să-ți fac legătura cu niște oameni minunați care au ca și tine aceeași dorință de implicare și de vestire a Evangheliei, aceeași milă pentru popoarele nemîntuite încă.

De asemenea, poți sprijini financiar proiectul „Misionarul săptămînii”. Bannerul este în dreapta sus. Click pe el pentru detalii, în fiecare săptămînă.

2 gânduri despre &8222;Susțin „Misionarul săptămînii” (campanie Stiricrestine.ro)&8221;

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.