Bucurie deplină, Hristos a înviat!

Anul acesta am așteptat Paștele cu nerăbdare. În Sărbătoare m-am bucurat mult. Și după. Și am de gînd să mă mai bucur. De fapt, bucuria Învierii Domnului Isus Hristos nu m-a părăsit de atunci. Sunt bucuros, fericit că El a înviat!

Prin învierea Lui avem putere asupra morții. Bucuria mea nu poate fi exprimată în cuvinte. Îmi place ce s-a făcut la Budapesta,  anul acesta, în duminca învierii.

Vizionează aici bucuria. Te rog să dai click, o să rămîi surprins.

Dacă se face și la anul așa, m-aș înscrie în trupa de dans :) Cred că atunci cînd abunzi de bucurie nu prea poți sta pe un scaun și să zici că te bucuri de învierea Lui. Atunci cînd te bucuri sari și dansezi, cînți și strigi! Chiar dacă nu știi să dansezi sau să cînți!

Eu nu știu să dansez, dar zilele trecute am învățat cîțiva pași de vals. Dansul face parte din programul meu de a da jos kilograme :) Iată o idee pentru tine astăzi. Învață să dansezi cîțiva pași pe o muzică pe măsură, bucurîndu-te de învierea Domnului nostru, Isus Hristos! Chiar dacă a trecut ceva de la Înviere… nu, nu au trecut 50 de zile, au trecut 2000 de ani. Noi ne bucurăm.

HRISTOS A ÎNVIAT!

3 gânduri despre &8222;Bucurie deplină, Hristos a înviat!&8221;

  1. Şi cam cît crezi că va dura pînă ajungi profesionist? :)

    P.S. Să dansăm!
    Isaia 61:10a

  2. Profesionist la dans, sau în a mă bucura? Nu știu exact cît, dar știu precis că chiar dacă nu voi ajunge acolo, cel puțin drumul parcurs este unul de bucurie :) oricum ar fi e plăcut…

  3. Secret: cu cît ajungi mai experimentat, cu cît te antrenezi mai mult pentru a deveni profesionist în a te bucura, cu atît şi experienţa ta în ale „dansului de bucurie” va creşte :)
    Deci oricum ar fi, e plăcut :)

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.