Frumoase (2)

„Motivul pentru care Dumnezeu a venit de nicăieri este pentru că nu era nicăieri de unde ar fi putut să vină. Și venind de nicăieri, a stat pe nimic, iar motivul pentru care a trebuit să stea pe nimic este pentru că nu era nicăieri pentru El să stea. Și stînd pe nimic, și-a întins mîna acolo unde unde nu puteai întinde mîna și a prins ceva unde nu era nimic de prins și a agățat ceva pe nimic și i-a spus să stea acolo. Veți găsi că în Iov 26:7 spune că El atîrnă această lume de nimic. Acum, același Dumnezeu care a fost în stare să transforme nimic în ceva este același Dumnezeu care poate să accepte un nimeni și să-l transforme în cineva ca să spună tuturor despre Cineva care poate mîntui pe oricine […] Îl cunoști pe Acesta?” (S. M. Lockridge)

*jocul de cuvinte nobody, somebody, everybody etc. în engleză sună mult mai bine. Iată aici filmul de unde am extras și tradus cuvintele de mai sus.

4 gânduri despre &8222;Frumoase (2)&8221;

  1. tina, stai că l-am tradus la o bucată de noapte, azi mi-am propus să revin să rafinez traducerea. Mesajul nu îmi aparține dar pastorul S. M. Lockridge dă dovadă de o retorică impecabilă, și cel mai bine te convingi dacă vizionezi filmul indicat de mine.

    Dar poate cea mai faimoasă predică a acestuia este ACEASTA.

  2. Mmmmdaaa, probabil că toți traducătorii preferă să lucreze noaptea :-)

    Da, merci mult, sigur ca am vizionat filmul indicat, acum și pe cel indicat din comentariu, e minunat. Noi avem un Rege ce nu poate fi descris în limbi omenești, cred că numai când vom fi cu El în Ierusalimul de Aur, într-un limbaj cerses, vom putea să-I aducem slava, onoarea, gloria și cinstea ce o merită cu adevărat ca Creator al universului și ca Salvator al sufletelor noastre. Slavă Lui!

    Citesc cu plăcere articolele tale, sunt actuale și cu tact, succes mai departe!!!

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.