Frumoase (2)

„Motivul pentru care Dumnezeu a venit de nicăieri este pentru că nu era nicăieri de unde ar fi putut să vină. Și venind de nicăieri, a stat pe nimic, iar motivul pentru care a trebuit să stea pe nimic este pentru că nu era nicăieri pentru El să stea. Și stînd pe nimic, și-a întins mîna acolo unde unde nu puteai întinde mîna și a prins ceva unde nu era nimic de prins și a agățat ceva pe nimic și i-a spus să stea acolo. Veți găsi că în Iov 26:7 spune că El atîrnă această lume de nimic. Acum, același Dumnezeu care a fost în stare să transforme nimic în ceva este același Dumnezeu care poate să accepte un nimeni și să-l transforme în cineva ca să spună tuturor despre Cineva care poate mîntui pe oricine […] Îl cunoști pe Acesta?” (S. M. Lockridge)

*jocul de cuvinte nobody, somebody, everybody etc. în engleză sună mult mai bine. Iată aici filmul de unde am extras și tradus cuvintele de mai sus.

Publicat de

Andrei Jităreanu

Este o onoare şi un privilegiu să fii zdrobit de mâna lui Dumnezeu. Tocmai apropierea ei poate aduce sfinţire.

4 gânduri despre „Frumoase (2)”

  1. tina, stai că l-am tradus la o bucată de noapte, azi mi-am propus să revin să rafinez traducerea. Mesajul nu îmi aparține dar pastorul S. M. Lockridge dă dovadă de o retorică impecabilă, și cel mai bine te convingi dacă vizionezi filmul indicat de mine.

    Dar poate cea mai faimoasă predică a acestuia este ACEASTA.

  2. Mmmmdaaa, probabil că toți traducătorii preferă să lucreze noaptea :-)

    Da, merci mult, sigur ca am vizionat filmul indicat, acum și pe cel indicat din comentariu, e minunat. Noi avem un Rege ce nu poate fi descris în limbi omenești, cred că numai când vom fi cu El în Ierusalimul de Aur, într-un limbaj cerses, vom putea să-I aducem slava, onoarea, gloria și cinstea ce o merită cu adevărat ca Creator al universului și ca Salvator al sufletelor noastre. Slavă Lui!

    Citesc cu plăcere articolele tale, sunt actuale și cu tact, succes mai departe!!!

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s