Cu Bibliile în balon sau de ce trebuie să fie creștinii creativi

Din moment ce Coreea de Nord este atît restrictivă trebuie să fii creativ în a găsi metode de răspîndire a Evangheliei. Vocea Martirilor a fost implicată în lansarea de baloane umplute cu tractate Evanghelice și mărturii personale ale credincioșilor spre Coreea de Nord. (Gospel balloons launched in North Korea)

Creștin creativ – iată un statut la care doresc să ajung. Avem un Dumnezeu al diversității, un Dumnezeu Geniu iar cu înțelepciunea primită de la El nu putem fi atît de egoiști încît să o folosim pe toată doar în chestii din acestea tipic pocăiești ci trebuie să rupem puțin sfînta tradiție și să ne folosim de toate resursele primite într-un mod creativ. A lansa baloane cu literatură creștină spre o graniță închisă este un mod de a folosi corect înțelepciunea.

Poate că de multe ori nu primim înțelepciune pentru că nu știm ce să facem cu ea. Eu o să încerc să mă rog ca înainte de a primi înțelepciunea să primesc și înțelepciunea s-o folosesc… dar s-o folosesc creativ. Nu de alta, dar dacă tot gîndesc, să gîndesc în stil mare. Dacă tot mă obosesc să doresc înțelepciune, cel puțin s-o folosesc pentru ceva mare. Iar nu tot timpul lucrurile mari sunt… mari. Nu trebuie să lansezi baloane în Coreea de Nord ca să faci ceva mare. Ceva mare poate fi ceva nemaivăzut pînă acum, cu alte cuvinte, ceva creativ.

Eu cred că este nevoie de oameni care-L iubesc pe Domnul Isus Cristos care să fie creativi, să găsească metode potrivite și inedite de a face lucrarea și să nu-i frică să exploreze terenuri virgine, adică acele locuri unde mîna omului lui Dumnezeu n-a pus niciodată piciorul… sau te prinzi tu ce vreau să zic aici – creativitate și tupeu, îndrăzneală și nu plafonare și moleșeală!

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s