O fotografie pe care nu am făcut-o (4)

Aceasta este o fotografie pe care nu am făcut-o unui termometru a cărui mercur s-a oprit atît de jos încît nu a mai putut coborî, deși ar mai fi vrut să facă asta. Singurul lucru care se observă urcînd este aburul meu care își afla ascensiunea chiar cînd am apăsat pe declanșator. Nu știu unde s-a dus, dar știu că urca ca și gîndul meu spre Dumnezeu. Mă gîndeam că El tocmai a pus Pămîntul în congelatorul pe care-l ține în aceeași cămară cu cămara zăpezii și a grindenei. Ehe, paradoxal, e posibil ca El să-și bată joc acum de cei ce zic că Pămîntul se încălzește și e posibil ca să trimită acest sloi de gheață peste noi tocmai ca să fie și mai mare spectacolul în momentul în care Pămîntul va arde cu troznet… așa, să se dea El mare; că este.

3 gânduri despre &8222;O fotografie pe care nu am făcut-o (4)&8221;

 1. Stimate si draga frate Andy
  I-mi pare bine ca din intamplare am vazut si eu fotografiile pe care nu le-ai facut !Nu sant frumoase,unele m-au intristat , dar sant foarte realiste! As vrea sa le repostez pe blogul meu pe toate.I-mi dai voie ?Cum sa le gasesc ?Poti sa le trimiti pe email .Poate le arat si la altii chiar pe e-mail.Bineinteles cu adresa originala a blogului si aautorului .Am o lista de 2 mii de adrese .
  Cred ca trebuie sa fie vazute si de altii care ma viziteaza pe mine si pe blog. Poate unii se vor regasii in aceste fotografii si vor face altele mai bune si mai frumoase .Cred ca aceste fotografii vorbesc mai mult decat multe predici !
  M-ai inspirat si azi am gasit si eu o fotografie neterminata inca!Era asa de frumoasa ca am ramas cu gandul la ea! Ma tot gandesc cum sa o filmez? In ce dimensiune?Ce culori sa aleg ?Caci nu vreau sa fie Sepia sau Alb-Negru.Daca o lucrez pe compiuter ce icoanasa sa ii atasez?E impresionant de frumoasa!
  Voi apela la SPECIALISTUL in fotografii EXTRAORDINARE !!
  Cel care a coborat la Rusalii.
  Am gasit-o in ”Evanghelia dupa Ioan cap 17
  22Eu le-am dat slava, pe care Mi-ai dat-o Tu, pentru ca ei să fie una, cum şi noi suntem una, –
  23 Eu în ei, şi Tu în Mine; – pentru ca ei să fie în chip desăvârşit una, ca să cunoască lumea că Tu M-ai trimis, şi că i-ai iubit, cum M-ai iubit pe Mine.”
  Inca ma uit si ma minunez ce frumoasa e SLAVA daruita deja Domnului Isus de Tatal Ceresc ,SLAVA necesara sa fim UNA !
  Cu aleasa pretuire frateasca !
  Virginia Brasov

 2. Soră dragă,

  Tot ce este pe blog la mine este gratis și poate fi preluat fără nici un fel de problemă. Am deja ceva timp cînd am pus uncopyright pe blog. Citiți despre asta aici. Deci puteți să le redistribuiți pe e-mail sau pe blogul dv. fără opreliște, fie că precizați sau nu autorul, cum credeți de cuviință.

  Restul fotografiilor nefotografiate vor mai fi publicate în timp pe acest blog, așa că mai reveniți și altădată.

  Cu dragoste în El,

  Andrei

 3. Multumesc frumos pentru raspuns si pentru uncopyright! Vazusem deja.
  Deasemenea am gasit toate fotografiile nefacute inca 5 la numar si inca si alte articolae FRUMOASE. Le-am pus in emailul meu si le voi trimite in timp si la altii.
  Mult Har !
  Cu aleasa pretuire frateasca !
  Virginia Brasov

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.