Eşti iubit – Paul Washer

Şi pentru că tot am vorbit despre cum e să scrie „SFÂNT” pe fruntea ta, am găsit şi un filmuleţ, care se intitulează „You are loved – Paul Washer”, în care o să regăseşti cu siguranţă nişte cuvinte pe măsură, extraordinare, care nu au nevoie de nici un fel de descriere. Imaginile, sugestive şi ele. Foloşte-ţi imaginaţia şi vezi cam cum ar arătă acel „SFÂNT” pe fruntea ta. Îţi place cum arată?

Pe lângă asta, predica lui Paul Washer este despre dragoste… dragostea perfecta a lui Dumnezeu! Da, Dumnezeu mă iubeşte, mă acceptă, şi face acelaş lucru şi cu tine… Ascultă numai:

Paul Washer – You are Loved

2 gânduri despre &8222;Eşti iubit – Paul Washer&8221;

  1. Ehe…nu prea pretuim noi valoarea cuvintelor astora :D
    dar si atunci cand realizam ca suntem, intr-adevar,iubiti de Cineva,nu exista mai mare mangaiere :)

  2. „In cerurile sfinte voi pe veci un sfant” – mi-e dor de clipa aceea!
    Eu = un sfant? Unul dintre sfinti? Mi-au si aparut lacrimi in ochi. Aproape ca e prea mult ca sa cred. Dar cred, pentru ca ma bazez pe HARUL LUI DUMNEZEU, aceasta Mână intinsa a Tatălui Meu pentru mine.
    Mi-e dor de ziua aceea a transformarii depline, de vesnicia cand pe fruntile prietenilor mei de pretutindeni va scrie – in limbajul cerului – SFÂNT – pentru ca vom fi impreuna cu Cel PREASFÂNT si cu Fiul Sau ISUS HRISTOS, care a facut justificarea noastra prin crucea Lui pentru a ne da CONDITIA DE SFÂNT. Tot ce a fost nevoie ca sa intelegem dragostea lui Dumnezeu. Mai mult de atat nu există… Iubiti de Dumnezeu. Nu ca El ar fi trebuit sa ne demonstreze dragostea. Ci pentru ca … NE IUBESTE.

M-aș bucura să aud și de la tine...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.